Tačiau, prabėgus beveik 20 metų, po to, kai krūtimi maitino Benjaminą ir Vivian, judviejų su vyru Tomu Brady vaikus, kiekvieną jų – ilgiau nei 18 mėnesių, G. Bündchen sako, kad jos pasitikėjimas savimi susvyravo suvokus, jog jos krūtys tapo mažesnės nei anksčiau ir kiek nevienodos.

„Aš visuomet buvau giriama už savo kūną, jaučiausi taip, tarsi žmonės tikėjosi iš manęs kažko, ko aš neįstengiau padaryti. Jaučiausi labai pažeidžiama, nes galėjau sportuoti, sveikai maitintis, tačiau negalėjau pakeisti fakto, kad abiems mano vaikams mano kairė krūtis buvo kur kas mielesnė nei dešinė. Viskas, ko norėjau – jog mano krūtys taptų vienodo dydžio ir žmonės liautųsi tai komentuoti“, – atvirame interviu „People“ pasakojo 38-erių G. Bündchen.

Dienoraščio forma parašytoje savo prisiminimų knygoje „Lessons: My Path to a Meaningful Life“ G. Bündchen, garsėjanti kaip privatumą sauganti žvaigždė, atskleidė, kad 2015-aisiais ji niekam neskelbdama atsigulė po plastikos chirurgo peiliu – buvo atlikta krūtinės didinimo operacija. Moteris sako, jog dėl šio savo sprendimo ji iš karto pasigailėjo.

„Kai pabudau, iškart pagalvojau: „Ką aš padariau?“. Jaučiausi tarytum gyvenanti kūne, kurio neatpažįstu. Pirmaisiais metais po operacijos vilkėjau plačius ir apsmukusius drabužius, nes jaučiausi nepatogiai“, – sako modelis.

G. Bündchen teigia, kad jos vyras, 41-erių amerikietiškojo futbolo žaidėjas, „New England Patriots“ komandos atstovas T. Brady, buvo tikras paramos šaltinis.

„Jis tiesiog pasakė: „Myliu tave nepaisant nieko“. Tai buvo taip gražu. Neabejotinai išmokau dar vieną pamoką: kas tavęs nenužudo, paverčia tave stipresne. Tačiau geriau jau būčiau tą suvokusi kitais būdais“, – pasakojo G. Bündchen.

G. Bundchen gyvenimas - nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)