„Šiandien Vilniuje gyventi gera. Čia gyvenu su šeima, čia auga mano vaikai.

Matau, kad mūsų miestui reikia esminio kokybinio (ir politinio) perkrovimo, reikia rimtos ambicijos, kuri telktų ir vienytų visus. Sutvarkytos gatvės ir viešosios erdvės, atnaujintas transportas, daugiau galimybių smulkiam verslui, gero maisto vietos, aktyvus kultūrinis gyvenimas yra gerai. Bet kokia mūsų ambicija? Kas yra tas X-faktorius, kuris suvienys vilniečius ir išgarsins mūsų miestą visame pasaulyje? Aš netikiu, kad miestas be kamščių yra mūsų ambicija.

Nesu priėmęs sprendimo dalyvauti miesto mero rinkimuose. Juolab, tą daryti su LVŽS. Ši tema mūsų šeimoje ir su komanda aptarinėjama vis dažniau, bet sprendimą padarysiu pats ir tik tada, kai jausiu miestiečių palaikymą.

Esu atviras ir visiškai laisvas. Dabar turiu kelias alternatyvas: dalyvauti pats, su savo komanda, telkti platesnę Vilniaus koaliciją arba prisijungti prie vienos iš partijų ir tapti jų kandidatu. Koks variantas Jūsų galva būtų naudingiausias mūsų miestui?
--
Turite idėjų, patarimų, kritikos? Rašykite antanas@guoga.lt
Norite prisijungti prie komandos? Laukiu Jūsų CV“, - socialiniame tinkle rašo A. Guoga.

Nagrinės skyriai

DELFI primena, kad šiandien apie Guogos alternatyvas kalbėjo ir „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

„Ar A. Guogą, ar bet ką kitą, ką skyrius matys, kaip galimą kandidatą, gali būti pasiūlyti. Skyrius, matyt, debatuose nagrinės, kuri kandidatūra tinkamiausia“, – trečiadienį BNS sakė Ramūnas Karbauskis.

Anot jo, kol kas niekas nėra pasiūlytas kandidatu, nes neprasidėjo dar jų kėlimo procedūra.

„Bet kokiu atveju šnekant apie Vilniaus mero poziciją, jeigu manęs klaustų, ar jis galėtų būti teoriškai, įsivaizduoju, jeigu dabartinis meras juo būti gali, tai A. Guoga tikrai būti gali“, – tvirtino R. Karbauskis.

„Žmogus, turi gana sėkmingą verslą, turintis darbo patirties Europos Parlamente, palyginti su dabartiniu meru, tikriausiai būtų daug geresnis meras Vilniui negu Remigijus Šimašius. Bet galbūt mūsų partija pasirinks dar geresnį“, – svarstė „valstiečių“ vadovas.