1. „Kai buvau maža, maniau, kad jei kas vakarą 20 kartų papumpuosiu savo rankas, mano krūtys pradės augti. Dariau tai gerus dvejus metus, tikėdamasi, kad mano krūtinė pasieks bent B dydį, kaip mano mamos. Deja, visą gyvenimą man vos tinka A dydžio liemenėlės“, - aktorė ir tinklaraščio „Shameless Mama“ autorė Shea Curry.

2. „Kai buvau vaikas, mano draugo vyresnysis brolis (taip, 90 proc. klaidinančios informacijos atsklinda iš vyresniųjų draugų brolių) mums pasakė, kad seksas yra „bučiavimasis duše nuogiems“. Nežinau, iš kur jis tai sužinojo, ar kaip jis aiškino dušą, kaip būtinąją sekso dalį, bet aš po tokios informacijos nuo maudymosi vonioje perėjau prie prausimosi duše, kad bent vienu žingsniu pažinčiau seksą“, - komikas Danas Perlmanas.

3. „Mano tėvai aiškino, kad mane atnešė gandras, ir aš tuo tikėjau net tuomet, kai jau mokiausi vidurinėje mokykloje“, - tinklalaidės „Date / able“ kūrėja ir prodiuserė Julie Krafchick.

4. „Maniau, kad jei sėdėsiu karštoje vonioje kartu su berniuku, aš pastosiu. Be jokio sekso ar kažko panašaus. Tiesiog sėdint. Be to, buvau įsitikinusi, kad jei mergaičių skaičius berniukų atžvilgiu bus didesnis, tai sumažins mano šansus pastoti. Taigi niekada nelįsdavau į karštą vonią viena su berniuku, nes žinote – matematika“, - „Magic, Sex and Coffe“ tinklaraštininkė Ebony Kenney.

5. „Vidurinėje mokykloje sklandė gandai, kad nuo geltonos spalvos dažiklio 5 (aptinkamo tokiuose gėrimuose kaip „Gatorade“ ar „Mountain Dew“) susitrauks penis. Aš dėl to labai nerimavau, todėl niekada negerdavau jokių geltonos spalvos gėrimų. Didele dalimi tuo tikiu ir dabar“, - komikas Davidas Brake`as.

6. „Kai buvau vaikas, mano tėvai bandydavo man sugalvoti kokios nors veiklos, kad galėtų „pabūti vieni“. Galiausiai aš išsiaiškinau, ką jie veikia už uždarytų miegamojo durų, ir su laiku atkreipiau dėmesį, kad iš miegamojo nesklinda jokių garsų. Taigi pradėjau manyti, kad seksas yra tylus reikalas. Įsivaizduokite mano nustebimą, kai mergina, su kuria praradau savo nekaltybę, pradėjo garsiai reikšti savo pojūčius“, - komikas ir knygos „Hey Buddy... : Dubious Advice From Dad“ autorius Nathanas Timmelis.

7. „Kai sirgdama ir neidama į mokyklą žiūrėdavau muilo operas, pradėjau manyti, kad sekso metu visuomet privaloma vilkėti šilkiniais naktinukais. Kai supratau, kad tai galima daryti ir visiškai nuogiems (ar atvirkščiai, apsirengus), buvau sukrėsta“, - tinklaraščio „As Kate Would Have It“ autorė Kate Cartia.

8. „Bene iki vidurinės mokyklos maniau, kad vandens pypkė yra ne kas kita, kaip penio pompa. Leiskite paaiškinti. Kai man buvo 9 metai, pamačiau filmą „Austin Powers“ („Ostinas Pauersas“), kuriame, jei pamenate, buvo galima išvysti penio pompą. Vieną dieną, netrukus po to, kai pažiūrėjau šią kino klasiką, su draugais per pertrauką vienoje žaidimų aikštelėje radome vandens pypkę. Mano iškreiptai vaiko galvai ji priminė būtent penio pompą iš šio filmo! Kaip, mano manymu, ji turėjo veikti? Na, anga įkišimui buvo akivaizdi, o toliau nusprendžiau, kad norint, jog ji pumpuotų, reikia naudoti kandiklį. Mokykloje buvau gana didelė skundikė, todėl nubėgau pas mokytoją ir pranešiau, kad radau „kažką blogo“. Mokytojos reakcija patvirtino mano įsitikinimą. Tai tikrai buvo daiktas, į kurį suaugę vyrai kišdavo savo penius“, - tinklalaidės „This Is Why You’re Single“ su Laura Lane vedėja Angela Spera.

9. „Kai buvau dar labai jaunas, maždaug 13 metų, mano kaimynas italas Fabio kartą man ir mano draugams pareiškė, kad jei mylėsiesi su moterimi pernelyg stipriai, ji pastos. Žinojau, kad tai negali būti tiesa, bet kai galiausiai pasitaikė proga pasimylėti su mergina, dėl visa ko stengiausi būti labai švelnus. Gaila, bet tai neįvyko ilgą laiką“, - komikas ir aktorius Anthony Bonazzo.

10. „Mano ankstyvajame gyvenime buvo pora metų, kai mane apimdavo lytinis susijaudinimas, bet aš dar nieko nežinodavau apie seksą. Mane jaudindavo idėja, kad ištepsiu švarius drabužius, nes, manau, kad tuo metu tai buvo tabu“, - Davidas Drake`as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)