M. Knighto pareiškimas Los Andželo teismui buvo pateiktas likus kelioms dienoms iki jo teismo proceso dėl 55 metų Terry Carterio mirties. Šis vyras buvo suvažinėtas prie vieno Los Andželo restorano 2015 metais, kilus ginčui dėl filmo „Tiesiai iš Komptono“ (Straight Outta Compton).

53 metų repo įžymybė už grotų laikomas nuo 2015 metų sausio, kai buvo areštuotas ir apkaltintas žmogžudyste, bandymu nužudyti ir pabėgimu iš avarijos vietos.

M. Knightas savo pikapu partrenkė T. Carterį ir dar vieną vyrą įvažiavime į greitojo maisto restoraną Komptone.

Jo advokatai teigė, kad jis nenorėjo pakenkti aukoms, kurių viena išgyveno, ir bandė išvažiuoti po užpuolimo panaudojant šaunamąjį ginklą.

Incidentas, kurį nufilmavo saugumo kamera, įvyko po ginčo dėl biografinio filmo „Tiesiai iš Komptono“ apie novatoriškos repo grupės N.W.A. iškilimą ir nuopuolį.

Pasak kaltintojų, M. Knightas buvo nepatenkintas tuo, kad jam nebuvo sumokėta už jo atvaizdo panaudojimą filme.

M. Knightui, kuris su hiphopo „karaliumi“ Dr. Dre 10-ojo dešimtmečio pradžioje įkūrė įrašų studiją „Death Row Records“, šioje byloje grėsė kalėjimas iki gyvos galvos.

Pagal susitarimą su kaltintojais jam spalio 4 dieną turi būti oficialiai paskirta 28 metų kalėjimo bausmė.

„Death Row Records“ savo karjeras pradėjo tokios žvaigždės kaip Snoopas Doggas ir Tupacas Shakuras, bet 1996 metais studija žlugo, kai M. Knightas buvo įkalintas už konkurento sumušimą Las Vegase.

2003 metais jis atliko 10 mėnesių įkalinimo bausmę už peštynes prie vieno Holivudo naktinio klubo.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)