Šeimininkai jau nuo pat susitikimo pradžios perėmė iniciatyvą, o „Palanga“ ieškojo savo progų kontratakose. Visgi svečių gynyba kartą prarado budrumą baudos aikštelėje ir praleido pirmą įvartį.

Po Justino Marazo perdavimo Donatas Kazlauskas sulaukė per daug laisvės ir tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Kėlinio viduryje „Palanga“ turėjo gana dėkingą progą išlyginti rezultatą. Simonas Urbys įsiveržė į baudos aikštelę, bet jo smūgį į artimąjį kampą atrėmė Tomas Švedkauskas.

Valdo Trakio treniruojama komanda po pertraukos galėjo pakreipti kita linkme, bet „Trakus“ vėl išgelbėjo T. Švedkauskas. Vartininkas puikiai atrėmė pavojingą Tomo Dombrauskio smūgį vienu lietimu.

„Trakai“ netrukus perėmė iniciatyvą, vertė daug dirbti „Palangos“ vartininką Tadą Norbutą ir pelnė du įvarčius. Pirmame epizode J. Marazas perkėlė kamuolį per Justą Raziūną, o antrame – baudos aikštelėje suklaidino Mindaugą Bagužį ir pasiekė dublį.

Per likusį laiką abi komandos žaidė atvirą futbolą. Tiek T. Švedkauskas, tiek T. Norbutas turėjo nemažai darbo, tačiau rezultatas taip ir nepasikeitė.

Rezultatas

„Trakai“ 3 – 0 „Palanga“

18' Donatas Kazlauskas
54' Justinas Marazas
72' Justinas Marazas

„Trakai“, po 24 rungtynių turintys 37 taškus, turnyro lentelėje užima ketvirtąją vietą ir nuo trečiojoje pozicijoje žengiančio Kauno „Stumbro“ atsilieka vienu tašku.

„Palanga“ su 19 taškų po 25 mačų yra paskutinė – aštunta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)