Atsukus laikrodį penkerius metus, galima rasti, kad 2013-aisiais Kylie reguliariai mėgavosi dubenėliu dribsnių su pienu. Prie 2013 metų balandžio 25 dieną įkeltos nuotraukos užrašyta: „Tai išsaugo mano sveikatą“.

Kylie Jenner įrašas "Instagram"

Nuotraukoje aiškiai matyti pieno ir dribsnių derinys. Žinoma, tas susižavėjimas „Lucky Charms“ dribsniais užfiksuotas labai seniai. Bet kuriuo atveju, gerbėjai aiškiai įrodė, kad Kylie begėdiškai melavo.

Viskas prasidėjo, kai trečiadienio vakarą garsenybė su „Twitter“ sekėjais pasidalino savo gyvenimą keičiančia patirtimi – esą pirmą kartą paragavo dribsnių su pienu. Ji rašė: „Vakar vakare pirmą kartą valgiau dribsnių su pienu. Tai - gyvenimo pokytis“.

Vėliau ji paaiškino: „Visada dribsnius mėgau sausus, niekada nesivarginau įsipilti pieno“.

Šis netikėtas prisipažinimas inicijavo ilgą dialogą su gerbėjais, kurie panoro sužinoti, kokie dribsniai jai labiausiai patinka, ką pila pirmiau – pieną ar dribsnius, ir kokį pieną renkasi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)