Reda sako visada pasitikėjusi Egmontu ir tikėjusi bendra ir laiminga jų ateitimi. „Laiminga šeimynėlė, atvykusi gyventi į Tenerifę. Kai pažiūri, gaila, aišku“, – žiūrėdama bendro gyvenimo kadrus liūdnai prasitaria ji.

Reda šiandien neslepia, kad emigruoti į Tenerifę jiedu su vyru pasiryžo norėdami pabėgti nuo Lietuvos pramogų pasaulio ir gyventi tobulo oro šalyje. Tačiau po kurio laiko žinomai moteriai teko susikrauti daiktus ir sugrįžti su abiem dukrelėmis.

Reda Bžeskienė

Laidos vedėjos paklausta, ar ji žino, ką reiškia patirti vyro neištikimybę, žinoma moteris prasitarė, kad tikrai pažįsta šį jausmą ir vyro neištikimybę ji yra patyrusi. „Visada užduodavau sau klausimą, ar galėčiau atleisti. Šiandien žinau, kad atleisti aš galiu, bet pamiršti – ne. Negalima gyventi ir tik dėl vaikų. Kodėl? Nemanau, kad vaikams matyti šeimoje nesutarimus ar konfliktus, žinoti, kad tėvas turi meilužę, yra geriausias pavyzdys. Gal supermamytės ir užmėtys akmenimis, bet kam kentėti?“, – retoriškai klausė R. Bžeskienė.

Prisiminusi ir ankstesnius savo santykius Reda sakė, jog tikrai nelaiko savęs gražuole, o buvę vyrai ją greičiausiai įsimylėjo dėl kitų savybių. „Tiesiog gyvenime veikiau daugiau nei tik dažiausi blakstienas. Kita vertus, galėjau daryti tarptautinę karjerą ir turėjau pasiūlymų, bet įsimylėjau. Pasirinkau šeimą, bet ne karjerą“.

Trumpai trukusi santuoka su Andriumi Kandeliu nelėmė sudėtingų išgyvenimų, tačiau antroji jos santuoka, kaip sako pati R. Bžeskienė, buvo sunki, o skyrybos ją palaužė. Su žinomu muzikos prodiuseriu oficialiai ji vis dar nėra išsiskyrusi. Ir nors gyvenimas su tokiomis ryškiomis asmenybėmis moteriai lėmė dramatišką likimą, ji pripažįsta, kad tai įdomi ir greitai įtraukianti meilė.

„Turėjau dvi skyrybas ir abu vyrai yra iš šou verslo. Kai neturi vaikų, smagu gyventi ir santuokoje. Negaliu sakyti, kad turėjome blogą laiką, bet kai atsiranda vaikai, truputėlį sunku pasidaro. Dabar vyro tikrai nesirinkčiau iš pramogų pasaulio. Šiuo metu esu vieniša.

Pirmosios skyrybos nebuvo tokios skausmingos. Buvo spontaniškos ir greitos vestuvės bei tokios pat skyrybos, bet antros skyrybos man buvo pakankamai skausmingos. Sunkiai išgyvenau ir nei vienai moteriai to nelinkėčiau. Ypatingai kai lieki viena su mažais vaikais. Praktiškai su dviem kūdikiais likau ir pradėjau galvoti, kaip gyvensiu toliau. Šeimoje gyventi negali. Supratau, kad viskas baigta. Tiesiog susivokiau, kad man reikia pasikalbėti su savimi, kaip toliau gyvensiu“, – pasakojo ji.

Laidos herojė taip pat prasitarė, kad antroji judviejų dukrelė jiems abiems buvo staigmena ir kaip tik tuomet jų santuokoje aistra blėso. „Pagimdžiau viena. Kur buvo vyras... klauskit jo. Jis atvažiavo kai mergaitė buvo vos tik gimusi. Mes gyvenome kaip ir šeimoje.

Mūsų santykiai nebuvo blogi, bet buvo niuansų, dėl kurių pradėjo griūti santuoka. Tai žino ir Mantas, bet to neįvardinsiu, bet gerbiu save ir jį, kaip vaikų tėvą. Tebunie...nesutapo charakteriai“, – apie tai, kad gyvenimas, kol jiedu neturėjo vaikų, priminė nesibaigiančią šventę, pasakojo ji.

Taip galiausiai neapsikentusi griūvančios santuokos Reda susikrovė daiktus ir su abiem vaikais sugrįžo į Lietuvą. Dar ir dabar ji prisimena, kad šešias valandas laukiant lėktuvo Barselonoje ją aplankė itin slogūs jausmai, o ašarų nepavyko sulaikyti. „Mačiau beprotiškai gražų vaizdą. Visi laimingi, o aš matau tą gražų vaizdą ir man byra ašaros. Tai buvo labai stiprus vidinis skausmas.

Negali kartais suvaidinti emocijų. Labai sunkiai išgyvenau tas skyrybas. Dabar, praėjus daugiau nei dviems metams, išsitiesiu ir pradedu matyti spalvotą dangų. Nežinau, likimui ar Dievui dėkoti, bet pradedu atsitiesti“.

Vienas didžiausių jos gyvenimo džiaugsmų šiandien yra abi dukros. Ji neslepia, jog būti dviejų mergaičių mama yra labai geras jausmas. Prieš tapdama mama Reda dirbo ekonomiste, todėl ją visada stebino, kad šalia žinomo vyro pamatę mylimą moterį žmonės neretai jai užklijuoja barakudos etiketę. „Mano atveju, aš savo pirmam vyrui sumokėjau už skyrybas. Išlaikyti, ačiū Dievui, nereikėjo. Neturėjau alfonsų. Yra buvę, kad uždirbau daugiau už vyrus. Turėjau gerą darbą geroje įmonėje. Mano atlyginimas tam tikru metu buvo geras ir didelis“, – prisiminė ji visus buvusius santykius.

Kaip pasakojo LNK eteryje, dabar jos gyvenimas yra kitoks ir daugiausiai laiko ji skiria sau bei dviems augančioms dukroms. Ir nors laiko save spontaniška bei jausminga, į praeitį žiūri filosofiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)