Įvairių vaikų ir jaunimo amžiaus grupių sportininkai svarbiausius metų startus pasirodymu laikinosios sostinės klubų „Shori“ ir „Osu“ organizuojamose varžybose pradės antrus metus iš eilės.

Pernai Kauno sporto halėje ant tatamių lipo maždaug pusė tūkstančio dalyvių iš Lietuvos, Latvijos ir Lenkijos klubų.

Šiemet prie turnyro organizavimo prisijungia buvusio ilgamečio Lietuvos rinktinės krepšininko Rimanto Kaukėno paramos grupė. Anot organizatorių, norima surengti ne tik įsimintinas varžybas kovotojams, bet ir paskatinti juos ištiesti pagalbos ranką kitiems, kovojantiems su liga.

R. Kaukėno vardo labdaros ir paramos fondas nuo 2012 metų veikia visoje Lietuvoje padėdamas onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.

„Kaunas Championship 2018“ turnyro šūkis – „Vienykimės bendrai kovai!“. Pasak rengėjų, jis skatins kovoti ne vien dėl trofėjo, bet ir dėl kito gyvybės, primins, kad susivienijus galima padėti vaikams pasveikti.

Varžybos vyks spalio 13 dieną Kauno sporto halėje. Jose dalyvaus sportininkai iš Lietuvos ir kitų Europos valstybių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)