Žinią apie planuojamas vestuves patvirtino ir pats dainininkas bei tekstų kūrėjas Stano: „Galiu patvirtinti šį faktą ir šią džiugią žinią – mes iš tikrųjų padavėme prašymą tuoktis, bet kaip ir per pirmas mūsų vestuves, taip ir per šias – nieko per daug šia tema mes neviešinsime“, – sakė jis.

Muzikos prodiuseris atskleidė, kad būsima meilės šventė įprasmins jo ir mylimosios romantiškus santykius, kurie tęsiasi jau 10-metį.

2008 metais atlikėjas Stano ir jo mylimoji Indrė, kuri anksčiau dirbo modeliu, Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje susituokė pirmąjį kartą. Tačiau 2011 metais šeimą ištiko santykių krizė, po kurios sutuoktiniai abipusiu sutarimu kreipėsi į teismą dėl skyrybų. Nepaisant to, porai pavyko išspręsti problemas ir jiedu liko drauge.

Tuomet oficialiai įvykusių skyrybų DELFI neneigia ir pats dainininkas, kuris šia tema šiandien atvirauti nenori, tačiau pridūrė, kad tai nutiko jau seniai.

Pasiteiravus, kada įvyks vestuvių šventė, Stano taip pat nedaugžodžiavo: „Datos dar neturime“, – tarė jis.

DELFI primena, kad S. Stavickis-Stano ir I. Stavickienė augina tris vaikus – du sūnus ir vieną dukterį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)