Nervų nevaldęs brazilas antro kėlinio pabaigoje trenkė „Sassuolo“ puolėjui Federico di Francesco alkūne, tada spjovė į burną ir bumptelėjo į galvą.

Nors šalia veiksmo buvęs mačo arbitras iš pradžių išsitraukė geltoną kortelę, pasikonsultavęs su VAR asistentais, 90+4 min. išvijo D. Costą iš aikštės.

Šlykštaus D. Costos, kuriam dabar gresia ilga diskvalifikacija, elgesio aikštėje nepateisino ir šeimininkų treneris Massimiliano Allegri.

„Net jeigu prieš jį ir buvo prasižengta, tokių epizodų neturi būti. Mes turime nepasiduoti provokacijoms. Būtų teisinga, jei D. Costa sulauktų bausmės, ir neabejoju, kad taip ir bus. Įtariu, kad diskvalifikacija bus ilga“, – teigė jis.

Pats D. Costa vėliau suskubo gelbėti savo kailį ir socialiniuose tinkluose atsiprašė visos futbolo visuomenės.

Turino „Juventus“ pavyko iškovoti ketvirtą pergalę (2:1) iš eilės ir įsitvirtinti pirmoje turnyro lentelės vietoje.

Abu įvarčius nugalėtojams pelnė vasarą iš Madrido „Real“ į Turiną persikėlęs C. Ronaldo, kuris pasižymėjo 50 ir 65 min.

Beje, trečiadienį Cristiano trumpam grįš į Ispaniją – „Senoji senjora“ pirmose UEFA Čempionų lygos H grupės rungtynėse „Mestalla“ stadione susitiks su vietos CF „Valencia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)