Rungtynių metu sunkią traumą patyrė „Vasco de Gama“ gynėjas Bruno Silva, kurį iš aikštės buvo nuspręsta išgabenti ne ant neštuvų, o su greitosios medicinos pagalbos automobiliu.

Netrukus dėl tokio sprendimo teko gailėtis. Automobilis viduryje aikštės užgeso ir negalėjo pajudėti iš vietos.

Į kuriozinę situaciją patekę futbolininkai nesutriko ir ištiesė vairuotojui pagalbos ranką. Abiejų ekipų žaidėjai kartu stūmė automobilį, kol šis vėl galėjo važiuoti.

„Nesupratau, kodėl automobilio variklis užgeso. Priėjau prie vairuotojo, o šis paprašė jam padėti. Iš pradžių pamaniau, kad jis juokauja. Šiek tiek stumtelėjome ir automobilis greitai vėl užsivedė“, - po rungtynių įspūdžiais dalinosi „Flamengo“ gynėjas Reveras.

Rungtynės, kurios baigėsi lygiosiomis 1-1, vyko 2014 metų pasaulio čempionatui renovuotame „Estadio Nacional Mane Garrincha“ stadione, kuris pastaraisiais metais buvo naudojamas itin retai.

Pasak pranešimų, futbolas į šį stadioną užsuka itin retai, o dažniausiai jis yra naudojamas autobusų garažo paskirtimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)