36-erių puolėjas akistatos su „Toronto“ klubu 43-ąją minutę apsisukęs ore sugavo Jonathano dos Santoso pakabintą kamuolį ir vienu lietimu pasiuntė jį į vartus.

Nepaisant itin gražaus Z. Ibrahimovičiaus įvarčio ir dar dviejų įvarčių, leidusių išlyginti rezultatą (3-3), Los Andželo ekipa patyrė pralaimėjimą 3-5.

„Nėra smagu pralaimėti, tačiau džiaugiuosi dėl „Toronto“, nes ši komanda bus atsimenama kaip 500-oji mano auka“, – po rungtynių pasitikėjimo savimi kaip įprasta nestokojo Z. Ibrahimovičius.

Gindamas „Galaxy“ garbę švedas per 22 rungtynes pelnė jau 17 įvarčių. Daugiausiai įvarčių per savo karjerą jis įmušė vilkėdamas Paryžiaus „Saint Germain“ marškinėlius – 156.

Milano „Inter“ ekipoje puolėjas yra pelnęs 66, „AC Milan“ – 56, Amsterdamo „Ajax“ – 48, „Manchester United“ – 29, Turino „Juventus“ – 26, „Barcelonoje“ – 22, „Malmo“ – 18, o Švedijos rinktinėje – 62 įvarčius.

Iš šiuo metu rungtyniaujančių futbolininkų 500 įvarčių ribą taip pat yra pasiekę tik Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)