Per vėlai pabudę „Tottenham“ futbolininkai namuose 1-2 turėjo pripažinti pergalingą žygį tęsiančios „Liverpool“ komandos pranašumą.

Anglijos „Premier“ lygos grandų akistatoje pirmasis pasižymėjo Georginio Wijnaldumas, kuris 39-ąją minutę pirmą kartą per savo karjerą Liverpulio ekipoje įmušė išvykoje.

54-ąją minutę persvarą netrukdomas padvigubino Roberto Firmino, pasinaudojęs tuo, jog vartininkas Michelas Vormas nesugebėjo sugriebti nuo virpsto atšokusio kamuolio.

„Tottenham“ atsilikimą sušvelnino jau tik per pridėtą laiką, kai iš gana nepatogaus kampo Alissoną Beckerį nuginklavo Erikas Lamela.

Paskutinėmis minutėmis šeimininkai kilo į šturmą, tačiau taško neišplėšė. Antrą pralaimėjimą iš eilės patyrusi Londono komanda šiame susitikime vertėsi be Hugo Lloriso ir Dele Alli.

Penktąją pergalę iš penkių galimų pasiekę „raudonieji“ tapo vienvaldžiais lygos lyderiais, tačiau juos vakare dar gali pavyti Londono „Chelsea“ ir „Watford“.

Mersisaido ekipa penkiomis pergalėmis iš eilės sezoną pradėjo vos trečią kartą istorijoje ir pirmą kartą po 18 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)