„Kurį laiką nuo visko buvau atitrūkusi, bet dabar viešumo tikrai specialiai nevengiu. Esu čia, esu pasiekiama“, – nusijuokė ji.

Senų laikų Eva neidealizuoja, anot jos, gyvenime viskas susiklosto taip, kaip ir turi būti.

„Tai buvo vienas iš mano gyvenimo etapų, paskui atėjo kitas. Dabar esu paprastas, normalus žmogus, kuris kasdien vaikšto į darbą. Aišku, nuo muzikos visiškai nesu nusisukusi, visada esu atvira pasiūlymams. Jeigu kas nori, kad padainuočiau – prašom, mielai“, – šyptelėjo pašnekovė.

Ko gero, retas galėtų pagalvoti, kad dainininkė šiandien dirba ne su muzikos versle, o Seime.

„Esu pabaigusi viešųjų ryšių magistrą ir dabar dirbu pagal specialybę. Dirbu Seime“, – DELFI pasakojo buvusi atlikėja.

„Manau, kad šios sferos nesikerta, nes dirbu tai, ką išmanau. Viešųjų ryšių specialistų reikia visur, ar tai būtų įprasta įmonė, ar tai būtų Seimas“, – paaiškino ji.

Net ir praėjus keleriems metams Eva iki šiol išlaiko savo ryškų įvaizdį – ketvirtadienį naujos parduotuvės atidarymo šventėje apsilankiusi dainininkė spinduliavo gera nuotaika ir iš minios vis dar išsiskyrė savo raudonos spalvos plaukais bei plačia šypsena.

„Negaliu šios spalvos atsisakyti. Aš tiesiog esu tokia, kokia esu. Raudona yra mano spalva. Džiaugiuosi, kad ją galiu nešioti iki šiol“, – šyptelėjo ji.

„Žinoma, savo plaukų neišsiskutinėčiau ar nesidažyčiau jų mėlyna spalva, nes tikiu, kad tokioje įstaigoje tai būtų nelabai tinkama“, – nusijuokė Eva.

Paklausta, ar jaučia skirtumą bendraujant su muzikos versle ir Seime dirbančiais žmonėmis, dainininkė patikina, kad būtent šiose sferose ji rado šilčiausius santykius.

„Aš netgi galėčiau pasakyti, kad kiek esu pakeitusi darboviečių, tai Seime ir šou versle žmonės yra patys fainiausi ir patys nuoširdžiausi. Tikrai. Jie yra labai šilti, paprasti, labai žmogiški, suprantantys ir reaguojantys į žmonių bėdas bei rūpesčius“, – liaupsių savo kolegoms negailėjo ji.

Pasiteiravus, ar naujajame darbe jai nebuvo daromos išskirtinės sąlygos dėl jos žinomumo, Eva patikino, kad viskas buvo geriau, nei ji tikėjosi.

Evelina Basevičiūtė-Eva

„Nežinau, ar mane pažino, ar ne, bet buvau maloniai nustebinta kolegų šilto priėmimo, jų pagalbos. Atėjus į naują sferą, sritį visada yra nelengva įsitvirtinti, nes kiekviena vieta turi savo specifiką“, – pastebėjo ji.

„Esu turėjusi ir kitokios patirties, kuomet į tave žiūri kaip į kažkokią cirko beždžionę, kai tavęs nevertina kaip specialisto, nes tu buvai dainininkė. Žmonių yra visokių. Lyginant tas patirtis, kokias aš turėjau, dabar esu labai patenkinta – jaučiuosi ten, kur ir turiu būti. Radau savo vietą“, – džiaugėsi ji.

Tiesa, kaip pasakoja Eva, muzika jos gyvenime buvo, yra ir visada bus.

„Muzika man yra gyvenimas ir jos atsisakyti aš paprasčiausiai negaliu. Jei šiuo metu man tai nėra darbas, ji tikrai yra didžiulis pomėgis, hobis. Tikiu, kad tai išliks visam gyvenimui“, – pasakojo dainininkė.

E. Basevičiūtė ir kitos ketvirtadienį mados renginyje dalyvavusios garsenybės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)