Antra verslo magnato žmona tapusi buvusi „Aeroflot“ stiuardesė (dabar jai 51 metai) sutiko pasikalbėti su žurnalo „Tatler“ rusiško numerio leidėjais.

Leidinyje teigiama, kad nė vienas iš buvusių sutuoktinių viešai nėra pasakęs nė vieno blogo žodžio vienas kito adresu.

„Jei idealios skyrybos iš tikrųjų įmanomos, tai kaip tik tokios ir buvo Romano ir Irinos Abramovičių atveju“, – rašoma žurnale publikuotame straipsnyje.

Anot I. Abramovič, ji ir buvęs jos vyras (jam taip pat 51-i) bendromis pastangomis augino vaikus.

„Stengiamės išmokyti savo vaikus paslaugumo, atjautos ir suformuoti įprotį uoliai dirbti“, – sakė moteris.

Straipsnyje taip pat atskleidžiama, kad penki vyresnieji Rusijos magnato vaikai artimai bendrauja su jaunėliais Aaronu ir Lėja, gimusiais santuokoje su Daša Žukova.

Pernai ši santuoka taip pat iširo.

„Visi Romano vaikai yra draugai ir daug laiko leidžia kartu, dažnai bendrauja su tėvu. Mes to nematome tik todėl, kad Irinai tiesiog nereikia demonstruoti šio idealaus gyvenimo visai „Instagram“ auditorijai“, – rašome „Tatler“.

I. Abramovič patikino, kad kalbėti apie daugiausia laiko Londone praleidusius savo vaikus jai buvo tikras malonumas.

„Vyriausiajai, Anai, yra 26-eri. Ji baigė filosofijos fakultetą Kolumbijos universitete. 25-erių Arkadijus – sėkmingas verslininkas“, – kalbėjo I. Abramovič.

21-ų Sofja, garsėjanti savo aistra žirgų sportui, pasak motinos, baigė Londono universiteto Karališkąjį Holloway koledžą. 17-a, kaip manoma, turinti Arina jau baiginėja koledžą ir planuoja studijuoti zoologiją Australijoje. 16-os Ilja mokosi mokykloje Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)