Itin iškiliomis formomis pasižyminčios žvaigždės vaikystės nuotraukos atskleidė, kad ji buvo tikrai ne tokia ryški tamsiaplaukė, kuri „nesuprato, kodėl patinka berniukams“.

14-metė Coco Austin

Coco Austin, kuriai dabar yra 39-eri, labiausiai išgarsėjo pasirodžius realybės šou „Ice Loves Coco“ („Ice myli Coco“), kuris buvo orientuotas į Coco ir jos vyro reperio Ice-T santykius.

Dabar ji turi milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose, ten dalijasi itin intymiomis nuotraukomis ir savo prabangaus gyvenimo akimirkomis. Neseniai ji publikavo itin nustebinusias nuotraukas, kurios yra visiškas kontrastas tai iškilių linijų blondinei, kuria ji virto.

Coco Austin, kai jai buvo 20 metų

Rodydama nuotraukas, Coco prisipažįsta buvusi nepasitikinti savimi jauna moteris, kuri negalėjo suprasti, kodėl traukė vaikinus.

„Kai buvau jaunesnė, nesuvokiau, kodėl patikau vaikinams. Tuomet nemaniau, kad esu patraukli“, – realybės šou serijose aiškino Coco.

„Tu visuomet atrodai patraukliai, mažute“, – iš karto patikino mylintis vyras Ice-T.

Štai taip Coco Austin atrodo po chirurgų patobulinimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)