„Tai buvo labai geras ralis. Tiek šios lenktynės, tiek ir visas šių metų sezonas pasižymi vienu išskirtinumu – lygia kova su kolega Giedriumi Notkumi nuo pat pirmojo etapo – Žiemos ralio Utenoje. Šįkart turiu nulenkti galvą ir nukelti kepurę prieš Giedrių. Jis turėjo nemažai sunkumų, bet atsitiesė ir tikrai intensyviai atakavo. Paskutiniuose trijuose greičio ruožuose jis tiesiog ištraukė mus iš komforto zonos ir privertė lėkti taip, kaip jau seniai nebuvome važiavę. Tai ir yra smagiausia, bet po 100 kilometrų kovos pralaimėti vos keturiomis dešimtosiomis sekundės – ne pats mieliausias jausmas“, – neprarasdamas pozityvaus nusiteikimo po finišo kalbėjo B. Vanagas.

Lenktynininkas sveikino G. Notkaus ir Daliaus Strižano ekipažą su puikiu pasirodymu. B. Vanago ir Mindaugo Čepulio tandemas su savo juoduoju „Škoda Fabia R5“ automobiliu liko treti tarp visų mūsų šalies atstovų ir dešimti bendroje rikiuotėje.

Tuo tarpu kitas „General Financing team Pitlane“ ekipos duetas džiaugėsi pergale savo klasėje ir geriausiu rezultatu dviem ratais varomų automobilių gretose. J. Pipiro ir A. Paliukėno pilotuojamas „Ford Fiesta R2T“ tarp visų Elektrėnų ralio dalyvių finišo liniją kirto 21-oje vietoje. Jie ir toliau stiprina savo lyderių pozicijas šių metų čempionate, LARC4 klasėje bei pretenduoja įsitvirtinti pirmoje vietoje tarp viena ašimi varomų automobilių.

„Labai džiaugiamės jaunųjų komandos kolegų pasirodymu. Šiandien jie pademonstravo esantys greičiausi tarp visų viena ašimi varomų automobilių, tačiau dar svarbiau yra faktas, jog auga išties pajėgi ateities karta“, – pagyrų komandos draugams negailėjo B. Vanagas.

„Esame laimingi būdami finiše su tokiu rezultatu. Treniruotės prieš startą suteikė pasitikėjimo savo jėgomis. Esame teisingame kelyje, tad tokiu kursu judėsime ir toliau. Laukia paskutinis etapas. Esame nusiteikę ginti dabar turimas pozicijas“, – optimistiškai kalbėjo J. Pipiras.

Paskutinis šių metų Lietuvos ralio čempionato etapas ir lemiamos kovos įvyks spalio 5-6 dienomis „Rally Classic“ lenktynėse Druskininkuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)