Amerikiečių teniso superžvaigždė buvo nubausta už tai, kad konsultavosi su treneriu, trenkė raketę į žemę ir užsipuolė arbitrą Carlosą Ramosą. Pastarąjį per sekmadienį įvykusį audringą finalą amerikietė tenisininkė už atimtą tašką išvadino „vagimi“.

S. Williams įsiutino jai skirta pražanga už konsultavimąsi su treneriu, nors pats treneris Patrickas Mouratoglou pripažino, kad rodė jai ženklus judindamas rankas.

Už šį pažeidimą numatyta 4 tūkst. JAV dolerių (3,5 tūkst. eurų) bauda, o už raketės sudaužymą iš pykčio S. Williams turės sumokėti 3 tūkst. JAV dolerių (2,6 tūkst. eurų) baudą.

Be to, po antro pažeidimo buvo skirtas vienas taškas jos varžovei, o S. Williams užsipuolė C. Ramosą ir apkaltino teisėją seksizmu.

Už žodinę ataką žvaigždei teks susimokėti 10 tūkst. JAV dolerių (8,7 tūkst. eurų) baudą.

Trečias pažeidimas taip pat kainavo jai varžybas, o N. Osaka, kovoje su savo vaikystės didvyre sužaidusi rezultatu 6:2 ir 6:4, tapo pirmąja japone, užsitikrinusia titulą Didžiojo kirčio turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)