62-ejų karališkosios šeimos atstovės mama jau planuoja vykti į Didžiąją Britaniją ir būti arčiau savo dukters ir būsimų vaikaičių. Du mokytojai jau moko Dorią rūpintis kūdikiu ir dukart per savaitę lanko ją jos pačios namuose.

„Meghan nori išvengti būtinybės samdyti personalą, kai vaikelis gims. Geriausias sprendimas, žinoma, yra tai, kad kūdikiui gimus atsikraustys jos mama ir padės rūpintis mažyliu. Tai realu ir dėl to, kad Doria pati visada norėjo tai daryti. Ji jau specializuojasi ir nėščiųjų jogoje“, – sakė porai artimas šaltinis.

Šiuo metu moteris aktyviai mokosi rūpinimosi kūdikiais pradmenų, maitinimo ir pirmosios pagalbos. Šiuose kursuose taip pat mokoma rūpintis mama po gimdymo. Kalbama, kad ir princas Harry bei Meghan vis dažniau kalba apie atžalas ir išsako norą jų susilaukti artimiausiu metu. Poros gerbėjai svarsto, jog galbūt M. Markle jau laukiasi.

Primename, kad būtent Doria buvo vienintelė M. Markle šeimos narė, kuri dalyvavo karališkosiose vestuvėse ir neilgai trukus pradėjo planuoti kraustymąsi į Londoną.

„Ji ruošiasi kraustytis į Londoną. Manau, kad tai ji padarys kaip įmanoma greičiau. Žinau, kad ji nori gyventi kuo arčiau dukters. Ji įsimylėjo ir Angliją ir man sakė, kad tiki, jog ten gali gyventi laimingai. Doria ir Meghan visada buvo neišskiriamos“, – pasakojo šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)