„Manau, kad jis apie tai kalbėjo rimtai. Jis mato kai kuriuos savo aspektus Trumpe ir mano, jog tai, kad Trumpas laimėjo, pergalę padaro realia ir jam“, – sakė garsenybė.

Dar 2015 metais jis išreiškė savo norą tapti prezidentu 2020 metais. Ir dabar jis dar kartą tai patvirtino. Atlikėjas nepamiršo šio savo troškimo, tačiau tai įgyvendinti ketina jau 2024 metais.

 Kanye Westas ir Johnas Legendas

Johnas taip pat užsiminė, kad puikiai sutaria su senu savo bičiuliu, nors jų politinės pažiūros ir gerokai išsiskiria. Daugiausiai nesutarimų tarp vyrų kyla aptarinėjant Donaldo Trumpo valdymą.

„Aš tikrai nemanau, kad politika susideda tik iš debatų ir rinkimų ar argumentų. Politika ir politikai realiai veikia žmonių gyvenimus. Kanye turi savo nuomonę ir nuogąstavimus, o aš savo“, – sakė jis.

Belieka tik laukti rinkimų, o tuomet ir sužinosime, ar iš tiesų K. Westas ketina tapti šalies prezidentu. Kad ir kaip būtų, ji iš tiesų yra rimtai nusiteikęs, o tai, kad muzikantas dažnai diskutuoja ir aršiai aptarinėja šalies politiką socialiniame tinkle, pastebima jau kuris laikas.

 Kanye Westas ir Johnas Legendas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)