Vienintelis rungtynių įvartis krito 37-ąją minutę, kai 11 metrų baudinį realizavo Dušanas Tadičius. Daugiau serbai neįmušė, o mačo pabaigoje patys ne kartą galėjo praleisti įvartį.

Serbų atakų lyderis Aleksandras Mitrovičius po rungtynių buvo itin savikritiškas ir apgailestavo dėl savo klaidų.

„Buvo gerų ir blogų dalykų. Blogų buvo daugiau nei gerų, bet mes išgyvenome. Gaila, jog realizavome tik vieną iš dviejų baudinių.

Mes darėme individualias klaidas. Turėjome žaisti prieš penkių susispaudusių lietuvių gynėjų liniją, todėl rungtynės mums buvo labai sunkios.

Dabar turime pamiršti šį Lietuvoje patirtą vargą kuo greičiau ir pasiruošti rungtynėms su Rumunija“,– kalbėjo A. Mitrovičius.

Apie savo rinktinės klaidas po rungtynių kalbėjo ir jos kapitonas Aleksandras Kolarovas. „AS Roma“ gynėjas teigė, jog Lietuvą įveikti buvo būtina.

„Privalome nugalėti tokius varžovus. Dėl mūsų pranašumo neturėjo kilti klausimų, tačiau darėme klaidas ir patys viską apsunkinome“, – apgailestavo veteranas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)