Rusus jau 13 minutę į priekį išvedė nuostabus CF „Valencia“ saugo Deniso Čeryševo įvartis vienu lietimu ore, bet 41 min. Serdarui Azizui rezultatą pavyko išlyginti – 1:1.

Vis dėlto iškart po pertraukos, 49 min., savo žodį tarė puikią formą demonstruojantis Artiomas Dziuba, kurio įvartis ir tapo pergalingu.

Antroje grupėje su turkais ir rusais dar kovos Švedijos futbolininkai.

Primename, kad šią vasarą Rusijos rinktinė ne tik pirmą kartą per 32-ejus metus apskritai prasibrovė į pasaulio čempionato atkrintamąsias varžybas, bet jose dar ir kaip reikiant patriukšmavo – išmetė už borto 2010-ųjų čempionę Ispaniją, o ketvirtfinalyje tik po 11 metrų baudinių dramos nusileido būsimai finalininkei Kroatijai.

A diviziono trečios grupės rungtynėse Bolonijoje Italijos futbolininkai išplėšė lygiąsias 1:1 (0:1) su Lenkijos atstovais.

40 min. lenkus pradžiugino „Napoli“ saugas Piotras Zielinski, o 78 min. italus išgelbėjo Jorginho, realizavęs 11 m baudinį.

Šioje grupėje savo eilės dar laukia Portugalija, kuri pirmame ture ilsėjosi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)