„Dažniausiai šią šventę paminime namuose dviese kukliai ir paprastai. Kartais mėgaujamės vakariene namie, kartais – restorane. Šiandien, deja, abu dirbame, tad vakarienės keliausime tik sekmadienį“, – sukakties planais su DELFI dalijosi Simona.

Penkerius metus bendrą vedybinį gyvenimą kuriantys Nainiai stengiasi iki šiol vienas kitą stebinti. Vienas iš tokių romantiškų pavyzdžių – rašyti laiškus ranka ir jais tarpusavyje apsikeisti.

Žvelgdama į ateitį drabužių kūrėja sau ir savo vyrui linki gana paprastų, bet labai svarbių dalykų santuokoje: „Norisi neprarasti to, ką turime dabar ir, kad visada taip stengtumėmės dėl santykių“, – sakė S. Nainė.

Įvertindama praėjusius metus jauna moteris pastebi, kad laikui bėgant jų santykiuose buvo visko, tačiau tiki, jog taip yra kiekvienoje santuokoje.

„Užaugome kartu ir augame iki šiol. Mes abu vienodai galvojame, kad šeimoje būna visko ir turi būti visko, bet abu esame už tai, jog norint išlaikyti šeimą, kurioje kiekvieną dieną būtų aistra, meilė, pagarba, pasitikėjimas ir atsidavimas yra didelis darbas. Ir mes mielai tą darbą dirbame“, – DELFI pasakojo J. Nainio žmona.

Primename, kad S. ir J. Nainių vestuvių ceremonija įvyko 2013-aisiais metais, atokiai nuo miesto šurmulio esančioje Žaslių Šv. Jurgio bažnyčioje, Kaišiadorių rajone.

Jaunavedžių liudininkais tapo geriausi poros draugai – Rolandas Mackevičius ir Ieva Mackevičienė.

Prisiminkite poros vestuvių akimirkas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)