V. Labeckas iki šio paskyrimo 12 metų dirbo saugos bendrovės „Eurocash1“ direktoriumi - vadovavo įmonės paslaugų spektro išplėtimui, antrinės įmonės Latvijoje steigimui ir plėtrai, rašoma „Akropolis Group“ pranešime.

Ankstesniuose karjeros etapuose jis ėjo įvairias vadovaujamas pareigas medicinines ir saugos paslaugas teikiančiose įmonėse. V. Labeckas yra baigęs ekonomikos ir vadybos bakalauro studijas Kauno technologijos universitete, taip pat vadovų magistratūros studijas ISM universitete.

„Savo vadybos ir tarptautinės plėtros patirtį pritaikysiu vadovaudamas „Akropolis Group“ - vienai sėkmingiausių ir geriausiai žinomų regiono bendrovių. Svarbiausios mano užduotys - stiprinti pirmaujančias jau veikiančių „Akropolių“ pozicijas Lietuvoje ir aktyvi naujų prekybos ir pramogų centrų plėtra Europos valstybių sostinėse“, - pranešime teigia V. Labeckas.

Šiuo metu įmonė baigia įgyvendinti Rygos „Akropolio“ projektą. 98 000 kv. m ploto Rygos „Akropolyje“ įsikurs daugiau nei 200 nuomininkų, dešimtys laisvalaikio pramogų tiekėjų. Į projektą „Akropolis Group“ investuoja apie 200 mln. eurų.

Bendrovė taip pat yra paskelbusi planus statyti prekybos ir pramogų centrus Vilniuje, Kijeve (Ukraina) ir Sofijoje (Bulgarija).

„Akropolis Group“ yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Lietuvoje, Latvijoje ir Bulgarijoje. Lietuvoje „Akropolis Group“ valdo prekybos centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Įmonių grupei taip pat priklauso „Apollo“ boulingų veiklą vykdančios įmonės.

„Akropolis Group“ priklauso „Vilniaus prekybos“ įmonių grupei - vienai didžiausių prekybos bendrovių Baltijos šalyse ir Vidurio bei Rytų Europos regione.