Šiais metais SMK augimui įtakos turėjo ir Kauno mieste atidarytas filialas - čia studijuos daugiau nei 350 studentų. Kolegija kasmet auga, plečiasi ir ieško naujų galimybių siekti naujų iššūkių ir kurti vertę visuomenei. To skatina ir savo studentus, darbuotojus bei dėstytojus.

„SMK studijos skirtos ugdyti visapusišką asmenybę, todėl didžiulis dėmesys skiriamas ne tik praktinėms ir teorinėms žinioms, bet ir asmenybės bei individualumo svarbai, saviraiškai ir saviugdai. Čia ugdomos atviros naujovėms, savarankiškos ir kūrybiškai mąstančios asmenybės. Tai aukštoji mokykla, kurioje kiekvienas skatinamas būti bendrakūrėju - prisidėti prie įvairių projektų bei iniciatyvų, dalyvauti ir realizuoti savo idėjas SMK renginiuose“, - pranešime spaudai teifė SMK direktorė, įvairių iniciatyvų idėjinė autorė ir organizatorė Gabija Skučaitė.

Nauji mokslo metai SMK

Šiais mokslo metais SMK Kaune sėkmingai startavo vienuolika perspektyvių, šiandieninei darbo rinkai paklausius specialistus rengiančių profesinio bakalauro studijų programų. Populiariausios ir daugiausia studentų surinkusios studijų programos Kaune: Kūrybos ir pramogų industrijos, Tarptautinės prekybos ir muitinės logistika, Estetinė kosmetologija, Marketingas ir reklamos kūrimas, Transporto ir logistikos verslas.

Nauji mokslo metai SMK

Pasak SMK Kauno filialo vadovės Ingos Bilinskienės, džiaugtis ir didžiuotis galima ne tik studentų skaičiumi, bet ir profesionaliais dėstytojais, kurie su didžiuliu entuziazmu prisijungė prie stiprios, veiklios ir kūrybiškos SMK akademinės bendruomenės. SMK studentų Kaune kaip ir Vilniuje bei Klaipėdoje laukia įdomios, interaktyvios, praktiniu patyrimu pagrįstos paskaitos.

Nauji mokslo metai SMK

SMK šiais mokslo metais studijuoja daugiau nei 3000 studentų. Iš jų - 2018 Vilniuje, 647 Klaipėdoje, daugiau nei 350 Kaune.

SMK - didžiausia nevalstybinė aukštoji mokykla Lietuvoje, veikianti nuo 1994 m., kuri per savo veiklos laikotarpį išleido daugiau nei 8000 absolventų. Jau keletą metų SMK yra populiariausia nevalstybinė aukštoji mokykla tarp stojančiųjų į Lietuvos aukštąsias mokyklas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)