Ta moteris jokiu būdu nėra kokia nors asistentė arba artima garsiosios Kardashianų ir Jennerių šeimos bičiulė. Ji, kaip tinkama tokiam darbui, buvo pasirinkta tik todėl, kad jos kūno formos kuo tiksliausiai atitiko K. Kardashian proporcijas, rašoma portale „People“.

„Yra keletas tinkamų modelių – žmonių, kurių matmenys tiksliai atitinka manuosius. Jie matuojasi visus drabužius, su jais fotografuojasi ir kasdien po kelias valandas bando skirtingus „Yeezy“ daiktų derinius“, – aiškina pramogų pasaulio žvaigždė.

Jos atvaizdas, beje, puikuojasi ant kasmetinio „People“ stiliui skirto numerio kaip 2018 metų geriausiai besirengiančios įžymybės.

Matuotis, K. Kardashian nuomone, būtine ne tik jos sutuoktinio Kanye Westo jai kuriamus „Yeezy“ prekės ženklo apdarus, taigi, ji samdo moterį, kuri išmėgina visus iki vieno jos drabužius, mat taip, esą, daug paprasčiau planuoti, kuo rengtis.

„Nusiunčiu visą savo garderobą į vyro biurą. Saugumas, žinoma, būna garantuotas, nes dėl to labai nervinuosi. O šiaip drabužius apsivelka atitinkamų matmenų modeliai ir su jais fotografuojasi“, – pasakoja K. Kardashian.

Visas procesas, pasak jos, labai paprastas.

„Prie mano drabužių dirba keletas stilistų. Jie fotografuoja įvairius derinius, o nuotraukas atsiunčia man. Tai, kas patinka, pasimatuoju pati, kad įsitikinčiau, jog tikrai gerai atrodau. Dėl stilistų gyvenimas tapo neįtikėtinai paprastas!“ – džiaugiasi K. Kardashian.

K. Kardashian stiliaus perliukai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)