Tai, kad poros santykiai išties rimti simbolizuoja ir naujausias įsimylėjėlių žingsnis – identiškos tatuiruotės, kurios papuošė tiek Sigito, tiek Editos rankas.

Nuotraukoje, kuria verslininkas pasidalino savo socialiniame tinkle ketvirtadienį, matoma ištatuiruota data – 2018-ųjų metų lapkričio 16-oji ir dvi pirmosios jųdviejų vardų raidės. S. Martinavičius savo bičiuliams ir sekėjams užsiminė, kad šie kūno piešiniai yra labai prasmingi, tokiu būdu užmindamas mįslę apie galimą vienas kitam artėjantį svarbų įsipareigojimą.

Tiesa, kokia tikroji šių tatuiruočių simbolika verslininkas atvirauti nepanoro – esą tai yra jųdviejų paslaptis.

„Po tatuiruotėmis slepiasi mums abiems labai reikšminga data, kurios kol kas dar nenorėtume atskleisti“, – bendraudamas su DELFI intrigavo jis.

Paklaustas, ar tai yra pirmoji jo tatuiruotė, Sigitas patvirtino, kad tokią patirtį turėjo pirmą kartą gyvenime, tačiau tikrai to nesigaili.

„Man tai pirmoji tatuiruotė, todėl buvo šiek tiek baisu. Maniau, kad niekada nesidarysiu tatuiruočių, bet naujas gyvenimo etapas suteikė kitokį požiūrį“, – prisipažino vyras.

DELFI primena, kad S. Martinavičius šiuo metu skiriasi su savo žmona N. Martinavičiene. Pora skyrybų procesą pradėjo po daugiau nei dešimtmečio buvo kartu. Abiems ši santuoka yra antroji. Sutuoktiniai augina du vaikus.

Tiesa, skirtingais keliais sukančiai porai išsiskirti gražiuoju, regis, nepavyks. Dar balandžio mėnesį buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo smurto prieš sutuoktinę artimoje aplinkoje. Tą naujienų portalui DELFI patvirtino pati N. Martinavičienė. Tokį žmonos žingsnį S. Martinavičius vertina kaip bandymą skyrybų metu gauti didesnę turto dalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)