28-erių Latvijos tenisininkę, pasaulio reitinge užimančią 18-ąją vietą, pusfinalyje sustabdė gyva JAV teniso legenda Serena Williams.

36-erių metų S. Williams, kuri pasaulio reitinge šiuo metu yra 26-a, pusfinalio dvikovą prieš latvę laimėjo labai užtikrintai – 6:3, 6:0. Dvikova truko tik 1 val. 6 min.


Šešiskart šio turnyro čempionė Serena dėl dar vieno titulo savaitgalį susirems su pirmą kartą į tokias aukštumas pakilusia 20-mete, haitiečių kraujo turinčia japone Naomi Osaka.

Naomi Osaka

17-oji pasaulio raketė per 1 val. 25 min. pusfinalyje nugalėjo 23-ejų amerikietę Madison Keys (7).

Pažymėtina, kad kai S. Williams pirmą kartą triumfavo atvirajame JAV teniso čempionate Niujorke 1999-aisiais, būsimai jos varžovei N. Osakai tebuvo 1 metai.

Paklausta, kaip jautėsi partijos metu, N. Osaka nusišypsojo. „Galbūt tai nuskambės prastai, bet aš galvojau tik apie vieną – kaip noriu sužaisti su Serena. Todėl, kad ji yra Serena“, – šypsojosi japonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)