Atlikėja sakė, kad nors viskas skamba dramatiškai ir nesinori situacijos išpūsti, nepaisant to, koks tai būtų gaisras, jausmai lieka tie patys, o gyvai muziką atlikę muzikantai turėjo skubiai nutraukti pasirodymą.

„Garsistas garsiai pasakė, kad tai tikras aliarmas, nes prieš tai jis skambėjo tris kartus ir aš nuėjau prie apsaugos paklausti, kas nutiko. Sakė, kad tai dėl dūmų mašinos ir dėl to gaisro davikliai buvo išjungti pasirodymo metu. Mums tepasakė, kad gaisras tikras ir turime išeiti iš pastato.

Vis dar buvome pastate ir žmonės kalbėjo, kad užuodė vis stiprėjantį svilėsių ir dūmų kvapą. Mus su visais instrumentais ir klausytojais išvarė į lauką. Situacija kai viskas buvo ramu greitai pasikeitė, kaip ir nuotaikos bei būsenos“, – sakė jau Amsterdamą pasiekusi Jazzu.

Tuomet vienas po kito pradėjo vykti ugniagesių ekipažai. Ji sakė, kad pastato savininkai neišdavė, kas iš tiesų užsidegė. Paklausta kaip jaučiasi, Jazzu DELFI sakė, kad dabar jau viskas praėjo ir jaučiasi rami. „Priimu tai kaip pamoką, kad reikia labiau rūpintis savimi ir savo aplink. Tai kaip pamoka, kad reikia sužiūrėti tam tikrus dalykus. Niekada nieko panašaus nebuvo nutikę. Tai buvo atsitiktinumas, kuris galėjo baigtis tragedija“, – sakė garsi atlikėja.

Ji sakė, kad buvo keista, nes linksmai prasidėjęs koncertas buvo nutrauktas, nors iš pradžių situacijos niekas nesureikšmino, tačiau džiugesį ir muziką greitai pakeitė ekstremalios situacijos sukeltas nerimas.

„Ačiū visiems ten buvusiems žmonėms, policininkams, gelbėtojams. Aš trokštu gyventi. Ačiū...net nežinau kam. Viskam: likimui, žmonėms, muzikai. Gandai vaikšto greitai, tad pranešu: aš sveika ir gyva. Ir jau Amsterdame“, – vėliau parašė ji socialiniame tinkle“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)