1987 metų „Porsche 959 Komfort“ buvo įtrauktas į „Mecum“ aukcionų svetainę ir buvo pasiūlytas per didžiulį automobilių aukcioną Monterėjuje, įvykusį rugpjūčio 24 dieną. Nors nuotraukose aiškiai matyti suknežintas automobilio priekis, „Mecum“ nepateikė jokios informacijos, kaip ši žala buvo padaryta, rašo roadandtrack.com.

Tačiau neapsigaukite: šis automobilis yra sudaužytas gana stipriai. „Porsche“ iš keleivio pusės yra netekęs priekinio rato, čia nebelikę šarnyro, stabdžių. Kaip savo vaizdo įraše demonstruoja „Mecum“, šis „Porsche“ vis dar gali važiuoti: vairavimas ir priekinė pakaba iš vairuotojo pusės funkcionuoja normaliai.

Kurį laiką šio „Porsche“ avariją gaubė paslaptis, tačiau Alexas Stoklosa iš „Car and Driver“ svetainės sugebėjo išsiaiškinti, kas nutiko šiam automobiliui. Vienas „Mecum“ atstovas „Car and Driver“ svetainei papasakojo, kad priekaba, kuria buvo gabenamas „Porsche 959“, atsikabino nuo vilkiko, nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Priekaba į medį trenkėsi dešiniąja puse ir nuo šio smūgio nutrūko „Porsche“ laikę diržai. „Porsche“ taip pat rėžėsi į medį, tuomet atšoko atgal ir priekabos viduje pasviro kampu.

Nepaisant padarytos žalos, šis „Porsche“ praėjusį rugpjūčio pabaigoje per „Pebble Beach“ vintažinių automobilių šventę vis tiek atsidūrė tarp pirkėjams siūlomų automobilių ir buvo nupirktas už 467 500 dolerių. Nors jo priekis ir suknežintas, tai vis tiek yra vienas iš 294 „Porsche 959 Komfort“, pravažiavusių vos 3657 mylias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)