Dėl kūno kulto nepaisymo ir kritikavimo žinoma prodiuserė bei aktorė nevengia rodyti bei pabrėžti savo kūno netobulumų. Ji ne kartą pozavo ir apsinuoginusi. Šįkart savo figūrą ji pridengė E. Ratajkowski kurtu vienos dalies maudymosi kostiumėliu.

„Gone Girl star's“ skirtą maudymosi kostiumėlių fotosesiją pasiryžo sukurti pati jos kūrėja, kuri šįkart ir pasirinko modelius, nors iki šiol savo maudymosi kostiumėlius „Inamorata“ dažniausiai demonstravo ir reklamavo tik pati.

Lena Dunham

27-erių dizainerė ir modelis jau prieš kurį laiką užsiminė, kad šįkart savo maudymosi kostiumėlių modeliu pasirinko neįprastus modelius. Anot žinomos moters, modeliais tapo ją įkvepiančios moterys.

Skandalinga ir nevengianti intriguoti aktorė socialiniame tinkle „Instagram“ išpublikuotose nuotraukose užfiksuota klūpanti. Puikiai matyti ir įspūdinga jos tatuiruočių kolekcija. Tačiau leopardo raštu dekoruotu maudymosi kostiumėliu pasipuošusi moteris sulaukė ne tik komplimentų, bet ir kritikos. Kai kurie komentatoriai pamanė, jog demonstruoti ne pačią idealiausią figūrą yra nepadoru.

Šis Amerikoje pagamintas ir pagal modelio dizainą sukurtas maudymosi kostiumėlis kainuoja 160 JAV dolerių. Tiesa, šįkart sau maudymosi kostiumėlius ir bikinius ras ir nestandartinių formų gražuolės, kaip žada E. Ratajkowski. Ir nors naujoji jos reklama dar tik startuoja, jau sulaukė nemažai prieštaringų nuomonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)