Žinią, kad Aršauskų pora oficialiai skiriasi DELFI patvirtino pati Diana. Tiesa, nuo platesnių komentarų šia tema moteris susilaikė, nes nori apsaugoti savo šeimą.

„Nenorėčiau viešinti asmeninių detalių, auginu dukrą ir mąstau apie ateitį“, – DELFI sakė D. Taraškevičiūtė-Aršauskienė.

Apie savo asmeninį gyvenimą nebenori kalbėti ir verslininkas P. Aršauskas, kuris šios pozicijos laikosi ir šiandien – trečiadienį DELFI bandė su juo susisiekti, tačiau jis nekėlė telefono ragelio.

„Saugau asmeninį gyvenimą ir daugiau nesu tas, kuris komentaruose nori įrodyti savo tiesą. Pasikeičiau“, – dar neseniai DELFI sakė jis.

DELFI primena, kad pora įspūdingas vestuves iškėlė 2017-ųjų metų liepos 7-ąją Vilniaus arkikatedroje. Sutuoktiniai kartu augina dukrelę.

Dar visai neseniai kriptomilijonierius puoselėjo šiltus jausmus mylimąjai Eglei Malinauskaitei, tačiau santykių su savo vaiko mama Diana dar nebuvo nutraukęs.

Netrukus po šio skandalo žinomas vyras DELFI tikino padarysiąs viską, kad žmona ir vaiko mama jam atleistų.

P. Aršausko ir jo dabar jau buvusios mylimosios E. Malinauskaitės draugystė truko tris mėnesius. Po jos vyras dar mėgino išaugoti savo santuoką ir socialinuose tinkluose deklaravo meilę šeimai bei dukrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)