Žinoma, šlapinimasis po labai ilgo laiko suteikia puikų jausmą. Tačiau tai nėra orgazmas.

„Orgazmas, jeigu jį pasiekiame, yra greitas dubens dugno ir makšties raumenų susitraukimas, ir tikrai nemanau, kad šlapinimasis galėtų jį sukelti“, – teigia somatinės psichologijos specialistė ir sekso terapeutė Holly Richmond iš Los Andželo.

Tačiau palikime nusišlapinus apimantį malonumą ir pagalvokime apie kitus neįprastus orgazmo būdus. Tiksliau apie tokius orgazmus, kurie neturi nieko bendro su klitorio stimuliavimu, kurio reikia daugumai moterų aukščiausiam pasitenkinimui pasiekti.

Štai keturi neįprasti būdai orgazmui pasiekti

Spenelių orgazmas

Speneliuose gausu nervų galūnių, todėl tai yra viena jautriausių jūsų kūno vietų. Ji tokia jautri, kad kai kurios moterys pasiekia orgazmą vien juos liečiant ar bučiuojant. „Kai kurioms moterims tai yra daugiau integracija tarp kitų erotiškų ir jautrių kūno vietų, dubens dugno ar klitorio“, – aiškina H. Richmond.

Jeigu svarstote, kodėl tai niekada nenutiko jums, nėra ko nerimauti – tai retas seksualinis atsakas.

Orgazmas sportuojant

Treniruotės vidurys gal ir neatrodo geriausias metas orgazmui, tačiau kai kurie pratimai, tokie kaip klubų stūmimas ar dubens pasvyrimai, gali jį sukelti. Rimtai. „Orgazmo metu vyksta dubens dugno raumenų susitraukimai ir jeigu atliekate jų pakankamai, tai gali sukelti orgazmą“, – aiškina N. Richmond.

Orgazmas miegant

Jeigu manote, kad orgazmą galite patirti tik budrumo būsenoje, galvokite iš naujo. „Kai kurios moterys gali patirti orgazmą erotinių sapnų metu, kai miega“, – tikina akušerė-ginekologė Sherry Ross.

Kai sapnuojame erotinius sapnus, sustiprėja kraujo cirkuliacija genitalijose, panašiai kaip ir sekso metu, kai nemiegame. Ne gana to, kai miegate, esate atsipalaidavimo būsenoje, todėl orgazmą patirti tampa lengviau. Ir nors jūsų kūnas fiziškai neliečiamas, anot N. Richmond, „orgazmas egzistuoja jūsų galvose lygiai taip pat, kaip klitoryje ir bet kurioje kitoje jūsų kūno dalyje“.

Analinis orgazmas

Žinoma, analiniai žaidimai tikrai ne kiekvienam. Vis dėlto, dauguma moterų, išbandžiusių tai, gali pasiekti orgazmą vien nuo analinio stimuliavimo. Nors klitorį suprantame tik kaip išorinę moters lytinių organų dalį, tačiau jis iš tikrųjų seikia dubens dugną ir priartėja prie išangės ir tiesiosios žarnos. „Gali būti, kad kai kurioms moterims analinio sekso metu savotiškai stimuliuojamas klitoris“, – sako N. Richmond.

Taigi, jeigu norite paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, galite išbandyti analinius žaidimus. Tačiau prieš tai turėtumėte susipažinti su galima rizika ir naudoti pakankamai lubrikantų. Saugumo negalima pamiršti bet kokiu atveju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (681)