Paskutinis diskusijas įplieskęs vaizdo įrašas darytas Ohajuje, kai pora užfiksuota prie prezidentinio lėktuvo.

Konspiracijos teorijų šalininkai ir kūno kalbos specialistai sako, kad baltai apsirengusi moteris, matoma šalia Donaldo Trumpo, yra tikrai ne Melania. Abejonių kelia ir pasikeitusi pirmosios šalies ledi plaukų spalva.

Pažiūrėkite vaizdo įrašą patys:

Akylieji pastebėjo, jog vaizdo įraše matoma moteris sveria bent devyniais kilogramais daugiau, be to, ir jos veido bruožai skiriasi. Ypač skirtumai išryškėja moteriai pasisukus profiliu.

"Tai tikrai ne Melania, per daug skiriasi šių moterų kūno kalba, eisena", - svarsto susirūpinę komentatoriai.

Jie įsitikinę, kad D. Trumpas pasamdė panašų į žmoną modelį arba, visai gali būti, jog tai - į Melanią panaši apsaugininkė. Tretieji šią moterį pavadino tiesiog klonu, kurio prisireikė prezidentui, norinčiam imituoti santarvę šeimoje.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet suabejojama, jog šalia JAV prezidento gali būti visai ne jo žmona. Internautai socialiniuose tinkluose talpina nuotraukas bei videokadrus, kurie išties priverčia pakelti antakius: tai kur gi dingo tikroji Melania Trump?

Melania Trump ar jos antrininkė

Kalbos apie antrininkę viešojoje erdvėje pasirodė dar praėjusių metų spalį ir netyla iki šiol.

Ypač kalbos sustiprėja po to, kai M. Trump keletą savaičių nesirodo viešumoje. Neseniai spaudoje paviešintas neva slaptas Donaldo Trumpo planas, kas būtų, jei žmona jį paliktų. Teigiama, jog JAV prezidentas yra sugalvojęs tokiu atveju ją deportuoti iš šalies ir atimti JAV pilietybę.

M. Trump ir D. Trumpas drauge augina 12-metį sūnų Barroną.

Internautai teigia, kad pora antrininkės paslaugomis pasinaudoja viešų renginių metu, todėl moterį dažnai galima matyti palaidais plaukais ir su saulės akiniais, kas uždengia kaip įmanoma daugiau veido.

Nuotraukų albume - tikroji Melania Trump:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)