Jie niekada nėra patenkinti

K. Kardashian ir K. Westas 2013 metais už 11 mln. JAV dolerių nusipirko didžiulį namą Bel Airo rajone. Tačiau porai šis namas buvo per prastas ir jie iš karto ėmė jį renovuoti ir plėsti, kad turėtų dar didesnį „svajonių namą“. Statybos truko trejus metus, tačiau kol jos buvo baigtas, porai išgaravo noras. Skelbiama, kad 2016 metais K. Kardashian ir K. Westas trumpam įsikėlė į namą, tačiau netrukus jis jau buvo parduodamas už 20 mln. JAV dolerių.

„E! News“ skelbia, kad K. Kardashian ir K. Westas turi didžiulių planų dėl namo tame pačiame rajone, kur gyvena Kim mama Kris Jenner. Jie nusipirko namą 2014 metais, tačiau jis vis dar renovuojamas. Teigiama, kad užbaigus darbus šiame name bus dviejų aukštų žaidimų kambarys, grožio procedūrų ir masažo salonas, įrašų studija, spa, kino teatras, krepšinio aikštelė, nebent... ponas ir ponia Westai apsigalvotų.

Jie nuolat ginčijasi dėl savo namų

TMZ skelbia, kad K. Kardashian yra labai nepatenkinta tuo, kad su vyru investavo tiek pinigų į namus, kuriuose net negyvena. Šaltinių teigimu, Kim skundžiasi su vyru jau išleidusi dar nebaigtam Hidden Hills namui 8 mln. JAV dolerių, ir kad visi jos pinigai investuojami į remontą. Artimi šaltiniai sako, kad dėl tokių didžiulių išlaidų kaltas K. Westas „Kanye niekaip negali pasispręsti. Jis ką nors sugalvoja, tačiau kai statybininkai tai padaro, jam nebepatinka ir jis liepia griauti ir daryti kitaip“, – sakė vienas šaltinis.,

Jie gyvena su Kris Jenner

Kol vyksta remontas, Kim ir Kanye gyvena su matriarche Kris Jenner. Sutuoktinių pora dėl to nelabai patenkinta. „Jūs net neįsivaizduojate, kaip noriu išsikraustyti iš mamos namų, – 2014 metų rugpjūtį žurnalui „People“ sakė Kim. – Tačiau būtų gerai gyventi arti. Kai nusipirkome namą Bel Aire, neturėjome vaikų, net nesilaukėme. O kai susilauki vaikų, suvoki, kad tau reikia tiek daug kitokių dalykų ir kitokios erdvės. Taigi gyventi mieste yra viena. Mes norime gyventi toliau nuo jo ir turėti daugiau privatumo.“

Skelbiama, kad 2015 metų rugsėjį Kim ir Kanye vėl atsikraustė gyventi su Kris ir gyveno ten iki 2016 metų kovo. Kim taip pat gyveno mamos namuose, kai 2016 metų lapkritį pašlijo Kanye psichinė būklė.
Jie yra reiklūs svečiai

2015 metų gruodį parodytoje realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ serijoje Kris ir Kim ginčijosi dėl gyvenimo sąlygų. Tuomet sūnaus Sainto besilaukusi Kim motinai sakė, kad jai reikia dar vieno kambario, kur būtų vaikų kambarys. Ji taip pat skundėsi dėl triukšmo. Tačiau Kris priminė dukrai, kad ši gyvena jos namuose ir namuose triukšminga dėl daugybės svečių. Kris draugas Corey Gamble'as turėjo atlikti tarpininko vaidmenį, kad motina su dukra susitartų dėl mažesnio svečių skaičiaus, ypač vonioje, nes Kim turi visą grožio specialistų komandą, kuri reguliariai jai teikia kokių nors paslaugų.

Ir tai buvo ne vienintelis konfliktas namuose: Kim taip pat skundėsi, kad mama per daug garsiai mylisi su savo draugu.

Jiems labai trūksta privatumo

Teigiama, kad K. Westas yra nepatenkintas ne tik dėl to, kad nuolat šalia yra uošvė, bet ir dėl savo žmonos nuolatinio poreikio traukti paparacių ir spaudos dėmesį.

„Kanye yra didžiulis paranojikas ir jis itin rūpinasi savo saugumu. Tačiau kai Kim leidžia laiką be vyro, ji yra gerokai labiau atsipalaidavusi, – sakė vienas šaltinis. – Ji yra įpratusi, kad žmonės žino, kur ji yra, dėl socialinių tinklų. Ir paparaciai visuomet žino, kur ji būna. Tačiau tiesa yra ta, kad užtenka vieno bepročio, kad jai iškiltų pavojus. Todėl ji ketina pasamdyti daugiau apsaugos ir būti atsargesnė.“

Dar visai neseniai jie ne itin saugojosi

Kai 2016 metų spalį Kim Paryžiuje buvo apiplėšta ginkluotų įsibrovėlių, tai įvyko ne viešbutyje, o jų išsinuomotame bute. Kim ir Kanye prabangiuose „Hotel de Pourtalès“ apartamentuose apsistoja jau ne vieną kartą. „Tai jų namai... Galbūt dėl to apiplėšimas buvo taip gerai suplanuotas, nes jie tiksliai žinojo, kuriame kambaryje ji buvo“, – sakė su garsenybių pora dirbęs apsaugos specialistas Steve'as Stanulis.

Jo teigimu, pora retai naudojasi ginkluotų apsaugininkų paslaugomis. „Jiems reikia mokėti už ginkluotą apsaugininką. Jos vos nenužudė dėl to, kad ji nenorėjo mokėti už papildomą ginkluotą ir gerai parengtą žmogų“, – sakė jis.

Jie gyvena ir atskirai

Kai 2016 metų lapkritį Kanye ištiko nervinė krizė, Kim su vaikais persikėlė gyventi pas mamą. „Kim leido laiką mamos namuose su vaikais, – sakė vienas šaltinis. – Kim norėjo apsaugoti vaikus ir padarys viską, kad tai padarytų. Kanye, išleistas iš ligoninės, kurį laiką nematė vaikų.“

Kanye supa gydytojai

Teigiama, kad K. Westui reikia visos gydytojų komandos, kad šie išlaikytų jį stabilios būklės. „Kanye turi nuolatinę medicininę komandą. Tai du-trys žmonės, kurie dirbs tol, kol jo gydytojas nuspręs, kad jų nebereikia, – sakė vienas šeimai artimas šaltinis. – Jis, žinoma, ir toliau dirba su psichologu.“
Šaltinių teigimu, K. Westas sulaukia ambulatorinio gydymo. Kim nerimauja, tačiau palaiko vyrą. Jie kol kas nežino, kiek laiko dainininkui reikės tokios pagalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)