Visą vasarą, net 12 savaičių iš eilės TELELOTO laidose buvo traukiami Dešimtmečio atlyginimo pretendentai. Jurgita buvo pirmoji, kuri tapo pretendente. Nors didžiosios dienos, kada paaiškės vasaros prizo laimėtojas, moteris turėjo laukti ilgiausiai iš visų pretendentų, ilgas laukimas atsipirko.

„Teleloto“ žaidimas

Sekmadienį į studiją atvyko 10 su loterija susisiekusių pretendentų, laimingasis dešimtukas buvo išrikiuotas tokia tvarka, kaip žaidėjai buvo ištraukti per visus vasaros žaidimus. Kiekvienas pretendentas traukė po voką. Devyniuose vokuose laukė paguodos prizai po 300 eurų, o viename – dešimtmečio atlyginimas! Vos išvydusi, kas yra jos voko viduje, moteris nebegalėjo sulaikyti džiaugsmo ašarų. Į studiją mamos palaikyti kaipmat išbėgo ir Jurgitos dukrelė.

„Teleloto“ žaidimas

Iš karto atsakyti kam skirs milžinišką sumą sujaudinta moteris negalėjo – ją užklupo laidos vedėjų ir kitų pretendentų sveikinimų lavina. Savo ruožtu šiuo puikiu laimėjimu TELELOTO uždarė vasaros sezono prizų dalybas. Rugsėjo 9 dieną, loterija startuos su nauju sezonu ir naujais – rudens sezono prizais.

„Teleloto“ žaidimas

Užsakymo nr.: PT_78972259