„Buvau išdykusi, prisipažįstu. Čia jau matyt charakterio bruožas - būti žingeidžiai, nepasiduoti, viskuo domėtis ir priešintis bet kokiam spaudimui ir jėgai. Turėjau tai nuo pat mažens ir, žinoma, nebuvau tokia paklusni", - šį pirmadienio vakarą LNK laidoje KK2 kalbės prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Pirmoje klasėje teko pakovoti ir kieme. Buvau stipresnė fiziškai, nes sportavau, tad tekdavo apginti silpnesnius", - kalbės prezidentė.

Išdykęs buvo ir krepšininkas Jonas Valančiūnas, o jo mamai ne kartą teko eiti į mokyklą aiškintis dėl sūnaus išdaigų, skelbiama pranešime spaudai.

„Langelis gal koks vienas yra netyčia dužęs, ir šiaip pachuliganavojimų buvo jaunystėje. Man atrodo, duris trenkiau, o kai tos durys būdavo senesnės mokyklose, su tokiu dideliu stiklu, tas stiklas visas pabiro. Man buvo gal 8-eri", - pasakos J. Valančiūnas.

Jono žmona Eglė sakys, kad jų atžalos nėra tokie pasiutę kaip jų tėtis, o prie to prisideda ir Jono auklėjimas. „Jonas pakankamai griežtas, bet viskas savo ribose. Kartais su berniukais reikia būti griežtam", - vyrą pateisins Eglė Valančiūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)