Policijos suvestinėse pateikta trumpa informacija, jog sutuoktinio smaugiama moteris gindamasi lėkšte trenkė jam į galvą. Šis neliko skolingas – metė į ją laikrodį ir taip prakirto moteriškei lūpą. Įdomu tai, kad po konflikto politikas atsidūrė ne areštinėje, bet… Plungės ligoninėje. Čia jam nustatyta galvos žaizda ir smegenų sukrėtimas. Dėl to jis buvo paguldytas į traumatologijos skyrių.

Praėjusį penktadienį politikas vis dar buvo nedarbingas. Telefonu kalbinta Šiaulių banko Plungės skyriaus atstovė sakė, kad jos viršininkas nedirba. Kada grįš į darbą – neaišku. Pakalbinti jo paties ir sužinoti, kas išprovokavo konfliktą, „Žemaičiui“ nepavyko, mat politiko telefonas jau kurį laiką išjungtas.

Kaip vertina tokį Tarybos nario ir savo bendrapartiečio elgesį, pasiteiravome rajono mero Audriaus Klišonio. Jis sakė, kad, kol nebaigtas ikiteisminis tyrimas, nieko nekomentuosiantis, juolab kad su pačiu vis dar besigydančiu A. Šapalu dar nebuvo susitikęs ir nežino visų aplinkybių.

„Kol nebaigtas ikiteisminis tyrimas, galime vadovautis tik gandais. Be to, kaip valstybės tarnautojas privalau remtis asmens duomenų apsaugos reglamentu. A. Šapalas yra viešas asmuo, tačiau jo sutuoktinė – ne. Į tai irgi reikia atsižvelgti viešai aptarinėjant jųdviejų privataus gyvenimo detales“, – kalbėjo rajono vadovas.

Į klausimą, ar ir anksčiau minėtasis politikas turėjo bėdų su alkoholiu, A. Klišonis atsakė nieko apie tai negirdėjęs. Tačiau, neoficialiais duomenimis, tai ne pirmas kartas, kai girtas A. Šapalas prisidaro bėdos.