M. Carey ir toliau žavi bei stebina savo gerbėjus: naujausiose savo nuotraukoje „Instagram“ dainininkė pasirodė gerokai pasikeitusi. Tačiau kaip jai pavyko pasiekti tokių neįtikėtinų svorio pokyčių?

Dainininkei artimas šaltinis papasakojo apie ypatingą būdą ir tai, kaip puikiai galiausiai jaučiasi M. Carey. „Mariah dabar yra pačios geriausios formos. Visą gyvenimą kovojusi su problemomis dėl antsvorio, ji pagaliau pasiekė tokią būklę, kai gali suvaldyti savo problemą ir nepaprastai didžiuotis savo kūnu“, – aiškino šaltinis.

Kalbant apie konkrečias priemones, M. Carey mityba yra geresnė ir liesesnė nei bet kada anksčiau.

„Ji maitinasi išties subalansuotai. Užkandžiams M. Carey nebesirenka greitojo maisto ar saldžių skanėstų. Ji valgo daug ekologiškų daržovių, mėsos ir žuvies. Dainininkė atsisakė perdirbtų maisto produktų ir angliavandenių. Mariah taip pat labai griežtai kontroliuoja suvartojamų porcijų dydį. Ji valgo žymiai lėčiau, sąmoningai stengiasi pajausti, kada tampa soti ir reikia liautis valgius“, – žvaigždės lieknėjimo paslaptis dėstė šaltinis.

M. Carey ėmė laikytis dietos, ir rezultatai neleidžia abejoti, kad jai išties sekasi. Be to, ji tapo gerokai fiziškai aktyvesnė.

„Rezultatai yra neįtikėtini. Naudą jaučia ne tik M. Carey figūra: pati dainininkė turi žymiai daugiau energijos, atrodo, kad ji išties grįžo į trečiąją dešimtį! Mariah niekados nebuvo didelė sporto salių gerbėja, tačiau ji visuomet prisiverčia kasdien išsirengti į spartų pasivaikščiojimą, tam gali tikti netgi ir bėgimo takelis, ji taip pat išmėgino kasdienes plaukimo ir vandens aerobikos treniruotes“, – toliau pasakojo M. Carey artimas šaltinis.

Suprantama, tobuliausia mankšta M. Carey yra tuomet, kai ji atsiduria miegamajame su savo vaikinu Bryanu Tanaka.

„Mėgstamiausias M. Carey sportas visuomet buvo seksas. Mažai kas jai patinka taip, kaip paprakaitavimas su Bryanu kiekvieną rytą, o jis yra neabejotinai laimingas galėdamas tokiu būdu padėti jai sportuoti“, – neabejoja šaltinis.

M. Carey išvaizdos pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)