Anot pranešimo, Lietuvos darbo biržos Konsultavimo telefonu skyrius veikia Lazdijuose. Planuojama, kad 15 darbuotojų teiks konsultacijas klientams rūpimais klausimais. Šį skyrių įkurti Lazdijuose pasirinkta dėl geros turimų patalpų ir technikos infrastruktūros, taip pat siekiant sukurti daugiau darbo vietų tuose šalies regionuose, kur nedarbo rodikliai yra vieni didžiausių.

„Sodros“ informacijos centre Radviliškyje klientus telefonu kasdien aptarnauja apie 60 specialistų, jie teikia ir asmeninio pobūdžio informaciją.

Kaip teigia Lietuvos darbo biržos direktorė Ligita Valalytė, atsiradus bendram telefono numeriui gyventojams bus paprasčiau sužinoti informaciją.

„Iki šiol konsultacijos buvo teikiamos 56 skirtingais telefonų numeriais, todėl dabar sužinoti rūpimą informaciją bus daug paprasčiau ir greičiau, taip pat bus užtikrinama konsultavimo telefonu kokybė“, - pranešime cituojama L. Valalytė.

Tuo metu „Sodros” direktorius Mindaugas Sinkevičius, sako, kad jo vadovaujamos institucijos informacijos centro numeris 1883 veikia nuo 2012 metų ir visuomenei jau yra žinomas, juo per dieną sulaukiama apie 3 tūkst. skambučių.

„Sodros“ ir Darbo biržos informacijos centro telefonu 1883 paskambinti galima kiekvieną darbo dieną nuo 8 iki 17 val. (penktadieniais - iki 15.45 val.). Prieššventinėmis dienomis konsultacijos teikiamos viena valanda trumpiau. Daugiau sužinoti apie „Sodros“ ir Darbo biržos paslaugas galima ne tik trumpuoju, bet ir paprastu numeriu +370 5 250 0883.

Prisiskambinus siūloma pasirinkti, kurios paslaugos - „Sodros“ ar Darbo biržos - domina klientą.

Skambučiai yra mokami pagal ryšio operatorių nustatytus pokalbio minutės ir sujungimo tarifus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)