„Po projekto baigiau studijas ir pradėjau dirbti programuotoju. Na, o dabar dainuoju, kuriu. Turiu daug pomėgių ir sugebu viską spėti. Muzika, žinoma, yra didžiausia mano gyvenimo dalis, nes net ir programuodamas klausausi jos. Muzika padeda nuraminti galvą, įsisavinti didelį informacijos kiekį. Visada norėjau grįžti į didžiąją sceną ir manau, kad šis sugrįžimas taps žingsniu į mano muzikinį kelią.

Galbūt iš pradžių visko buvo labai daug. Reikėjo atidėti muziką dėl kitų darbų, studijos. Negaliu kurti paskubomis, todėl ši pertrauka man buvo tik į naudą. Per ją atradau savo tikrąjį stilių, pradėjau labiau jausti tai, ką atlieku“, – sakė jis.

Ir nors šiandien jis jau yra įgijęs itin perspektyvią specialybę, svajoja apie didįjį savo sugrįžimą. Tiesa, su muzika bei populiarumu jo gyvenime pasirodė ir gerbėjų dėmesys. Merginos jaunajam atlikėjui negailėjo komplimentų, rašė socialiniuose tinkluose ir kvietė susitikti puodeliui arbatos, tačiau kurį laiką buvęs laimingas su buvusia gyvenimo drauge, dabar žinomas vaikinas yra vienišas.

„Jau žinutės ir gerbėjų dėmesys aprimo, bet dabar ir jausmas daug malonesnis. Tuo metu viso to jau buvo per daug. Gal labiau norėjau nuo to pabėgti. Tik kartas nuo karto gatvėje kas nors atpažįsta ir tampa malonu, o anksčiau, kai tai buvo dažnai, pasimesdavau“, - kalbėjo pašnekovas.

Su gerbėjomis į pasimatymus jis taip pat neina. Kaip pats su šypsena sako, tam nėra laiko, nors pripažįsta, jog yra atviras pasiūlymams.

Paklaustas, kodėl gyvenime pasirinko programavimą, nors širdis šaukiasi muzikos, J. Kazlauskas išlieka atviras: „Tiesiog iš jos yra sunkiau išgyventi. Sau esu išsikėlęs daug tikslų ir domiuosi ne viena sritimi, todėl nėra sudėtinga derinti viską. Norėčiau išleisti albumą, baigti dar vieną specialybę ir nebūtinai ji būtų susijusi su programavimu. Galbūt ir su kulinarija, kuri man taip pat patinka. Noriu labai daug visko, o didžiausias tikslas yra muzika.

Dabar tik išleisiu keletą dainų ir pažiūrėsiu, kaip žmonės reaguos. Galbūt ankstesniems klausytojams ir nepatiks. Mano stilius kiek skiriasi nuo Lietuvoje dažnai grojamos muzikos“, – jaudulio neslėpė atlikėjas.

Pasak muzikuojančio programuotojo, visos jo dainos yra panašios, tačiau sukurtos iš skirtingų emocijų. Kartais įkvėpimo jam tenka ieškoti ilgai, o kartais jis aplanko visiškai netikėtai. Dažniausiai jį vis dėlto įkvepia meilė ir šilti jausmai. Šįkart jis neslepia, kad kūrė paskatintas ir pasibaigusios meilės.

Daina „Memories“:

Daina „Love Song Nr.5“:

Daina „Our Little Box“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)