„Kiek apsidairau, pastaruoju metu visi dažosi plaukus, tad ir man labai norisi. Mane visą laiką kirpėjai nuo to labai atkalbinėjo, nes mano plaukų spalva yra natūrali ir niekada nebuvo liesta chemijos bei dažų“, – prisipažino ji.

Paklausta, kaip gimė tokia netradicinė pokyčių idėja, Veronika patikino, kad tai buvo jos pačios sumanymas.

„Galvojau, kad būtų smagu atsinaujinti. Mąsčiau, kaip man nusidažyti, bet norėjau tik truputėlį, kad nesugadinčiau visų plaukų. Taip išėjo, kad nusikirpau kirpčiukus ir nusidažiau jų galiukus“, – šypteli dviejų vaikų mama.

Violetinė spalva puošia ne tik Veronikos kirpčiukus, bet ir kelias plaukų sruogas.

„Dėl šios spalvos su kirpėja sprendėme vietoje, kuri man labiau tiktų. Kadangi čia yra tik plaukų galiukai, vėliau juos bus galima tiesiog nusikirpti, tad tikiu, kad nenukentės nei plaukų ilgis, nei jų būklė“, – sako ji.

„Šia idėją sugalvojau pati. Neteko matyti to niekur. Tikrai neieškojau įkvėpimo kokiame „Pinterest“ ar panašiai. Tokius kirpčiukus kirpėjai teko dažyti irgi pirmą kartą“, – pridūrė pašnekovė.

Pasirodo, kad kirpčiukų šukuoseną Veronika išbando maždaug kas trejus metus, o vėliau jiems leidžia tiesiog užaugti.

„Kirpčiukai man labiausiai primena mokyklą, nes tuomet nešiojau tokią šukuoseną. Paskui jų ilgai neturėjau. Kiek vėliau aš juos ir vėl nusikirpau. Galiu pasakyti, kad dabar kirpčiukus nešioju maždaug kas trejus metus“, – pasakoja D. Montvydo žmona.

Paklausta, kad galbūt šis žaismingas išvaizdos pokytis yra bandymas sulaikyti jau prabėgančią vasarą, Veronika tikisi, kad ateinantis ruduo nestokos šilumos.

„Vasara mus labai nudžiugino šiltai orais, tad man norisi tikėti, kad toks bus ir ruduo. Norisi dar išlaikyti tą vasaros pojūtį kaip įmanoma ilgiau“, – DELFI sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)