Nors šiaip jau kokių nors žinių apie savo atžalas laimingas tėtušis paviešina retai, vis dėlto stebint vaizdo įrašą darosi akivaizdu, kad jo sūnelis Nicholasas ir dukrelė Lucy – išties mieli ir laimingi mažyliai.

Vaizdo įrašas, kuriame kikenantys kūdikiai sukiodami galvas stebi pirmyn ir atgal priešais juos lakstantį tėtį, papildytas antrašte „Publika, kurią pralinksminti pavyksta ne be vargo“.

Tough audience to entertain 😂🦃

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Aug 29, 2018 at 3:46pm PDT

🐳😂🐳 Happy 4th of July!

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Jul 4, 2018 at 10:25am PDT

Pastarasis dvynukų vaizdo įrašas pasirodė net po keturių mėnesių pertraukos. Tiesa, 37-erių metų buvusi tenisininkė profesionalė Anna Kournikova liepos mėnesį buvo paviešinusi kūdikių nuotraukas. Tai ji padarė šiemet vykusio pasaulio futbolo čempionato proga.

Daugiau nei penkiolika bendro gyvenimo metų skaičiuojantys A. Kournikova ir 42-ejų metų E. Iglesiasas garsėja savo pastangomis užsitikrinti privatumą. Pavyzdžiui, apie tai, kad tapo tėvais, plačiajai visuomenei jie pranešė praėjus kiek daugiau nei mėnesiui po kūdikių gimimo Majamyje gruodžio 14 d.

Minėtina, kad faktas apie A. Kournikovos nėštumą tuo laikotarpiu buvo ypač uoliai slepiamas.

Pirmą kartą apie dvynius E. Iglesiasas užsiminė per Budapešte, Vengrijoje, vykusį koncertą.

„Galiu kuo nuoširdžiausiai pasakyti du dalykus. Myliu savo kūdikius! Labai juos myliu“, – tąsyk pasakė jis.

Kiek anksčiau su leidiniu „Hola“ kalbėjusi E. Iglesiaso sesuo Tamara Falco Preysler, paprašyta tarti keletą žodžių apie dvynius, pasakė: „Lucy labiau panaši į Aną. Jis šviesi ir žydrų akių. O Nico labiau primena Enrique. Jis kiek tamsesnis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)