Šie metai N. Bierancui ypatingi – gimtadienį jis jaučiasi švenčiąs jau trečiąjį kartą. Pirmasis – buvo šių metų gegužės pabaigoje, kuomet Naglis įgyvendino savo metų tikslą ir „Instagram“ platformoje surinko 100 tūkstančių sekėjų, antrasis – dar praėjusią savaitę, kuomet sekėjų armija pasipildė dar 50 tūkstančių Lietuvos žmonių.

Laura Vagonė, Naglis Bierancas, Lukas Gricius

Pasveikinti „Instagram“ garsenybę vakarėlyje susirinko ne ką mažiau žinomi pramogų pasaulio veidai, tarp kurių – Karolina Meschino, Monika Pundziūtė-Monique, Marija Grabštaitė, Milita Daikerytė, Lukas Gricius, Laura Vagonė, Kristina Tarasevičiūtė, Martynas Tyla, Neringa Zeleniūtė ir kt.

Su gimtadieniu Naglį sveikinę bičiuliai su dovanomis pasistengė kaip reikiant ir stebino originalumu – sukaktuvininkui įteikė didžiulį dovanų čekį, įrėmintą beveik žmogaus dydžio rėmuose, plastikinį kibirą su pompa vandeniui atkimšti ir pan. Tačiau daugiausiai dėmesio susilaukė dainininkės Dainos Bilevičiūtės įrėminta erotiška nuotrauka iš jos fotosesijos vandenyje.

Naglis Bierancas, Karolina Meschino

„Draugai man tai padovanojo ir sakė, kad ši moteris – tikra ikona. Aš jau apgalvojau, kur ją pakabinsiu. Mylimiausia mano namų vieta yra lova, tai jį kabinčiau šalia jos, ant sienos, kad šią nuotrauką matyčiau ir einant miegoti, ir atsikėlus“, – DELFI šmaikštavo N. Bierancas.

Šventiško vakarėlio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)