– Raimonai, kokia buvo Tavo ankstesnė lieknėjimo patirtis?

– Dar rudenį svėriau 130 kg, man buvo sunku užsirišti batus! Daug galvojau apie tai, kaip pradėti laikytis dietos, bet kažkaip neišdrįsau – labiau nei liekna figūra ir sveikata man patinka skaniai pavalgyti! Paprastai nevalgau pusryčių, pietums turėdavau tik greito maisto užkandžių, rimčiausias valgis paprastai būdavo vakare apie 21 valandą – tada dažniausiai persivalgydavau ir eidavau miegoti. Jokių dietų nesilaikiau, tačiau buvau išbandęs kelias lieknėjimo tabletes. Jokio efekto. Šeimos nariai ragino mane kažko imtis, kad svoris sumažėtų, bet tuomet aš imdavausi tik priešintis. Manau, pats žmogus turi suprasti, kad nori laikytis dietos, tik tada bus rezultatai! Lieknėjimas prasideda galvoje!

– Kaip nusprendei visgi išbandyti Stokholmo dietą?

– Mane įkvėpė realus pavyzdys – vienas pažįstamas sulieknėjo laikydamasis Stokholmo dietos. Buvau labai nustebęs, kai sutikau jį po ilgesnio laiko – buvo ne tik sulieknėjęs, bet ir atrodė jaunesnis bei sportiškesnis! Būtent jis man papasakojo apie šią dietą. Supratau, kad tai yra galimybė iš tikrųjų sulieknėti su garantija, ir nusprendžiau užsisakyti!

Raimonas Karanas

– Kaip sekėsi laikytis mitybos plano?

– Dėl darbo mitybos plano pradėjau laikytis tik praėjus savaitei po užsiregistravimo. Šiame plane nėra nieko tokio, ko būtų sunku laikytis! Viskas yra gerai apgalvota ir subalansuota, produktai lengvai prieinami ir nereikia išleisti kosminių sumų juos įsigyti. Ypač patiko, kad pagal mano planą reikėjo valgyti dažnai, todėl nė karto nesijaučiau alkanas. Žinoma, pirmosios dienos buvo sunkesnės, nes teko prisiversti valgyti pusryčius, tai man juk nebuvo įprasta. Bet per porą dienų organizmas jau buvo prisitaikęs, ir aš pradėjau pastebėti pirmuosius teigiamus rezultatus!

– Kokie buvo pirmieji rezultatai?

– Pirmuosius malonius pokyčius pamačiau antrąją dieną, kai užlipau ant svarstyklių – buvau numetęs pora kilogramų. Nuo to karto aš vis dar kiekvieną rytą užlipęs ant svarstyklių matau, kad kilogramai vis krinta. Tai toks teigiamas azartas, linkiu jį patirti kiekvienam!

– Kiek kilogramų numetei laikydamasis Stokholmo dietos?

– Nuo dietos pradžios iki šios dienos numečiau 29 kilogramus.

– Tai tikrai įspūdingas skaičius! Sveikiname! Ką Tu rekomenduotum kitiems, taip pat norintiems sulieknėti?

– Vienareikšmiškai – visiems, kurie turi problemų su antsvoriu, rekomenduoju tik Stokholmo dietą! Išbandyk pats ir vėliau padėkosi!

Gaukite asmeniškai pritaikytą mitybos planą šiandien su specialia nuolaida ir pradėkite kelionę į sveiką gyvenseną ir gražų kūną!

Užsakymo nr.: PT_78924927