„Twitter“ reperis buvo draskomas į skutelius, mat 150 JAV dolerių (maždaug 128 eurus) kainuojančios šlepetės iš naujosios K. Westo „Yeezy“ kolekcijos jo kojai buvo akivaizdžiai per mažos, ir niekas negalėjo suvokti, kodėl apskritai K. Westui šovė į galvą pasirinkti taip nepatogiai atrodantį apavą.

Tačiau dabar jis paaiškino savo pasirinkimą, įrodydamas, kad, ko gero, kalbant apie vyrišką aprangą, visuomet yra išsiveržęs keliais žingsniais į priekį.

„Tai japoniškas stilius. Kulnas turėtų vieną ar du centimetrus išsikišti už medinio pado“, – aiškino K. Westas, pasitelkęs nuotraukas su instrukcijomis, aiškinančiomis, kaip taisyklingai avėti šlepetes.

Kanye Westo pasiaiškinimas

K. Westo sekėjai išsyk suabejojo jo paaiškinimu. Pasipylė komentarai: „Jis iš tiesų bando rasti pasiteisinimą tam, kad apsiavė per mažas šlepetes. Įdomu, kad prireikė gal dviejų savaičių, jog surastų paaiškinimą“.

„Netikiu šiais Kanye paistalais“, – rašė kitas „Twitter“ vartotojas.

Japonijos naujienų portalas „Sora News 24“ palaiko K. Westo teiginius: paaiškinta, kad japoniškos šlepetės, vadinamos geta, paprastai pasirenkamos mažesnio dydžio. Nors gali pasirodyti, kad „toks batų avėjimo būdas prieštarauja sveikam protui“, visgi dėl per mažų sandalų kulnas išsikiša du ar tris centimetrus už jų, o tai „padeda išlaikyti pusiausvyrą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)