Yra toks pasakymas, kad geriausias būdas pamiršti seną meilę – susirasti naują. Nebūtinai tai gera mintis, tačiau kartais tai išties suteikia malonumo. Bent jau taip teigia šios moterys portalui womenshealthmag.com.

„Susidėjau su dešimt metų už save jaunesniu žmogumi“

„Mano karščiausias nuotykis po nutrūkusių santykių, be jokios abejonės, buvo 23 metų. Išsiskyriau būdama trisdešimt trejų. Darėme viską, apie ką kada nors esu fantazavusi. Jis buvo puikus, įdomus ir būtent tai, ko man reikėjo, kad sau priminčiau, jog po dešimtmečio žmonos ir motinos vaidmenyje vis dar esu savimi“, – sakė 33 metų Liza.

„Jis tenkino mane burna visą valandą“

„Mano koledžo vaikinas metė mane pirmame kurse, nes „negalėjo įsipareigoti“, nors jis mane spaudė pradėti šiuos santykius ir jau per trečią mūsų pasimatymą supažindino mane su savo motina.

Kai išėjau iš jo buto ir uždariau duris, mano sekso draugužis, su kuriuo laikinai neturėjau santykių, parašė man žinutę ir mes susitikom po mažiau nei valandos, kai mane metė. Jis darė man kunilingą daugiau nei valandą! Ačiū dievui, nes mano buvusysis atsisakydavo… šiknius.

Tada kitą rytą mano buvusysis pasirodė prie mano buto ir maldavo grįžti pas jį. Manau, neverta!", – kalbėjo 24 metų Nina.

„Permiegojau su nauju bendradarbiu“

„Tai nutiko, kai aš naujai pradžiai persikėliau į kitą kiemą. Po to, kai pora savaičių flirtavau su savo darbo vadovu, nuėjome papietauti. Kol grįžome į jo automobilį, jau buvome pametę vienas dėl kito galvas.

Mano bute vis dar buvo man persikraustyti padėjęs mano tėvas, tad mums teko įsmukti paslapčiomis. Kai pagaliau pasiekėme lovą, nunešė protą! Žinant, kad mano buvusysis seksualine prasme priklauso D lygai, tai man tikrai padėjo jį pamiršti“, – atvirai prisipažino 38 metų Kelly.

„Patyriau karštą nuotykį namo vežusiame traukinyje“

„Iš tikrųjų pirmosiomis dienomis po skyrybų užsiėmiau seksu su savo mokyklos laikų mylimuoju. Abu važiavome tuo pačiu traukiniu, keliavome į gimtąjį miestą, kuriame abu užaugome. Ir viskas baigėsi seksu! Jeigu sąžiningai, net iki šiol dėl to šiek tiek fetišizuoju traukinius“, – neslepia 39 metų Stefani.

„Mylėjomės visą naktį tikra to žodžio prasme“

„Kai pagaliau užbaigiau toksinius ir užgaulius santykius, pakviečiau patinkantį bendradarbį pavakarieniauti, žinodama, kad mums visada abiem patiko nekaltas flirtas. Po kelių taurių pasakiau jam, kad esu vieniša, dėl ko netrukus abu nuogi buvome lovoje, visiškai nesivaržėme ir mylėjomės kol patekėjo saulė. Niekada nepamiršiu, kokį palengvėjimą pajutau, kaip atrodė jo veidas, kai jis darė kunilingą ir palaikė su manimi akių kontaktą“, – pasakoja 29 metų Esther.

„Užsiiminėjome oraliniu seksu kino teatre“

„Kai man buvo 45 metai, susipažinau su gražiu 29 metų vyru. Per pirmąjį mūsų pasimatymą nuėjome į kiną ir jis man suteikė orgazmą tiesiog kino teatre! Mes dar buvome susitikę kelis kartus, kol galiausiai išsisėmėme. Tačiau vis dar esame draugai“, – sako 51 metų Providence.

„Tai buvo geriausias seksas mano gyvenime“

„Kai baigėsi mano ilgalaikiai santykiai, nežinojau, ką toliau daryti. Nesijaučiau labai seksuali. Pradėjau kalbėtis su vaikinu iš savo praeities. Nusprendėme, kad norime sekso pasimatymo. Jaudinausi, tačiau kai susitikome, viskas buvo labai paprasta. Tai buvo vienas geriausių mylėjimųsi mano gyvenime. Jis norėjo, kad viskas būtų įprastai, tačiau man reikėjo tą naktį žinoti, kad manęs dar laukia ir kitokie dalykai“, – kalbėjo 28 Julie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)