SEL komanda neabejoja: šis koncertas, kuris vyks paskutinę vasaros dieną, įeis į grupės istoriją. E.Dragūnas įsitikinęs, kad po šou SEL ir vėl turėtų pretenduoti tapti geriausia koncertine grupe Lietuvoje.

„Ruoškitės. Tik neišsigąskite – jums tai patiks“, – užuominomis apie būsimą šou kalbėjo Egidijus.

Garsenybė kaip visada nori išlaikyti intrigą ir nesugadinti planuojamo įspūdžio. „Geriausia, kai lauksite kažko didelio ir tai pamatysite. Pažadu, kad įspūdžiai įstrigs ilgam“, – garantavo atlikėjas.

Štai, kaip atrodys koncerto scena:

Grupės SEL grandiozinio šou laukia ir būrys garsenybių. Specialiame VIP sektoriuje šėls dešimtys žinomų šalies pramogų, sporto ir politikos pasaulio asmenybių.

Dalis įžymybių pirmą kartą lankysis SEL koncerte. „Visada labai norėjau apsilankyti šou, apie kurį paskui ilgai dar šnekama“, – kone identiškais žodžiais šnekėjo dviejų populiariausių merginų grupių narės.

Kai kurios garsenybės lankosi visuose grupės pasirodymuose, nepaisant miesto, kuriame koncertas yra rengiamas, todėl šou Vilniuje laukia su dideliu jauduliu.

Kaip buvo skelbta, šių metų renginį stebės didesnė SEL gerbėjų gvardija nei anksčiau, prekyboje liko paskutiniai bilietai.

Akimirkos iš neseniai vykusio SEL koncerto Klaipėdoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)