Absoliučioje įskaitoje Lietuvos taurę apvalioje aikštelėje („Skeet“) užtikrintai iškovojo Lietuvos olimpinės rinktinės narys vilnietis Ronaldas Račinskas. Jis finalinėje serijoje tarp šešių pajėgiausių varžybų dalyvių pataikė į 58 lėkštutes iš 60 galimų ir net penktą kartą šiemet pagerino sau priklausantį Lietuvos rekordą. Pasiektas rezultatas tik vienu tašku mažesnis už dabartinį pasaulio rekordą, priklausantį du kartus olimpiniam čempionui iš JAV Vincentui Hancockui.

Sidabras atiteko veteranų įskaitos nugalėtojui vilniečiui Aurelijui Baronui, kuris pataikė į 47 lėkštutes iš 60 galimų. Bronza pasipuošė jaunimo varžybų nugalėtoja vilnietė Alisa Bogdanova (40 pataikymų iš 50).

Tranšėjinėje aikštelėje („Trap“) nugalėjo marijampolietis Donatas Blaškevičius. Jis finalinėje serijoje, kur dalyvavo šeši geriausiai kvalifikacijoje pasirodę dalyviai, pataikė į 46 lėkštutę iš 50 galimų ir trimis taškais aplenkė vilnietį Algirdą Keršulį (43 pataikymai). Bronza atiteko jaunimo varžybų nugalėtojui vilniečiui Lukui Šipkauskui (29 pataikymai iš 40).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)