Patikimi šaltiniai patvirtino, jog Meghan ir Harry džiaugiasi šunelio draugija. Manoma, kad tai yra labradorų veislės šuo, nes būtent šios veislės šuo buvo su jais svečiuojantis Kensingtono rūmuose.

Šunis itin mylinti 37-erių Meghan Markle tikrai paskatino vyrą žengti šį žingsnį ir priglausti šunelį. Po jų sužadėtuvių, kai moteris turėjo kraustytis iš Toronto į Londoną, jai teko palikti ir mylimus augintinius. Ji buvo iš šunų prieglaudos paėmusi du šunelius, kuriuos šiuo metu augina jos bičiuliai.

Tačiau rūmai kol kas šios žinios nekomentuoja. Nėra išplatintos ir jų augintinio nuotraukos, todėl gerbėjai laukia, kada bus oficialiai patvirtinta ši džiugi žinia.

Ne paslaptis, kad dar šių metų gegužę susituokę M. Markle ir princas Harry sulaukia daugybės klausimų dėl šeimos pagausėjimo. Na, o šis žingsnis gerbėjus verčia būti dar akylesniais. Juk ir princas Williamas po vestuvių su Kate Middleton įsigijo šunelį ir netrukus gimė jų pirmagimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)